• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İzmir 16 °C

Aliağa Belediyesi’nden Spora ve Sporcuya Tam Destek

Aliağa Belediyesi’nden Spora ve Sporcuya Tam Destek
Çocukların spor yaparak okul dışında kalan boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirebilmeleri

Çocukların spor yaparak okul dışında kalan boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirebilmeleri amacıyla spora ve sporcuya tam destek veren Aliağa Belediyesi, son beş yılda gerçekleştirilen yaz ve kış spor okulları ile 10 bin çocuğa çeşitli branşlarda spor eğitimi verdi. Aliağa Belediyesi ayrıca Aliağa Belediyesi Helvacı Gençlik Spora, Çakmaklıspora, Aliağaspor FK altyapısına ve Aliağa Demirspor’a verdiği desteklerle yerel, ulusal ve uluslararası başarılara da öncülük etti.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.net/

Gençleri spora teşvik etmek ve sağlıklı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Aliağa Belediyesi’nin spor okullarında 10 bin çocuk futbol, voleybol, tenis, karate, güreş, basketbol, masa tenisi ve yüzme branşlarında kendi alanında uzman antrenörler eşliğinde eğitim gördü. Çocuklar kurs dönem sonlarında düzenlenen törenlerde sertifika heyecanını aileleriyle birlikte yaşadı.

GENÇ SPORCULARA KUPA VE MADALYA

Geleneksel olarak düzenlenen Kemal Harman, Övünç Yüksel, Doğancan Üzüldü ve Şenol Köse Futbol turnuvasına katkı sağlayan Aliağa Belediyesi, turnuva sonunda düzenlenen organizasyon ile tüm katılımcıları kupa ve madalya ile ödüllendirdi.

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN ALT YAPIYA DESTEK

Aliağa Belediyesi, Aliağaspor FK altyapısına verdiği destekle de Aliağa’nın futbol alanındaki geleceğini inşa ediyor. U-10, U-11, U-12, U-13, U-15 ve U-19 yaş kategorilerinden oluşan Aliağaspor FK altyapısında Türkiye Futbol Federasyonu lisanslı 160 sporcu bulunuyor. Aliağaspor FK altyapısı beş yıl içinde değişik yaş kategorilerinde dört kez Türkiye şampiyonasında Aliağa’yı temsil etti. 2018-2019 sezonunda U-12 takımı grup şampiyonu olarak İzmir şampiyonluğu için halen mücadelesini sürdürüyor. U-15 takımı elit lige yükselerek Aliağa’ya büyük bir gurur yaşattı.  

ALİAĞA DEMİRSPOR’DAN MİLLİ TAKIMA

Sporda kentin tanıtımına önemli katkı sağlayan Aliağa Demirspor ise voleybol ve karate branşlarında gösterdiği başarılarla spor camiasının dikkatini çekmeyi başardı. Mini ve midi kızlar voleybolda 30 lisanslı sporcusu olan Aliağa Demirspor katıldığı turnuvalarda üstün başarı göstererek Aliağa’yı en iyi şekilde temsil etti. İzmir’de katıldıkları il şampiyonluklarında elde ettikleri üçüncülüklerle Aliağa’ya kupa heyecanı yaşattılar. Gelen başarılar sonucunda voleybol takımında yıl sonunda bir sporcu Eczacıbaşı’na transfer olacak. Bir sporcu ise milli takım seçmelerine katılacak. Karate branşında 25 lisanslı sporcuya sahip Aliağa Demirspor’da Aliağalı Doğan Egecan Tercan Türkiye Şampiyonasında üçüncü olarak milli takıma seçildi.

Aliağa Bld. Link: https://www.aliaga.bel.tr/aliaga-belediyesinden-spora-ve-sporcuya-tam-destek/    

/EGE BASIN GRUBU

aliaga-belediyesi-spora-destek-(9).jpgaliaga-belediyesi-spora-destek-(12).jpgaliaga-belediye-baskani-serkan-acar-foto-7_edited.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.