• BIST 8986.97
  • Altın 2294.889
  • Dolar 32.3248
  • Euro 35.0632
  • İzmir 23 °C

‘Aliağa Sanat Günleri’ Yaz Akşamlarına Renk Katmaya Devam Ediyor

‘Aliağa Sanat Günleri’ Yaz Akşamlarına Renk Katmaya Devam Ediyor
Aliağa Belediyesi ile SOCAR Türkiye iş birliğinde, Poll Production organizasyonuyla düzenlenen ‘Aliağa Sanat Günleri’nde eğlence tüm hızıyla devam ediyor.

Aliağa Belediyesi ile SOCAR Türkiye iş birliğinde, Poll Production organizasyonuyla düzenlenen ‘Aliağa Sanat Günleri’nde eğlence tüm hızıyla devam ediyor.

Sanat günlerinin 7. Haftasında ‘Abur Cubur Talk Show’ izleyenleri kahkahaya boğarken yaz konserleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Fettah Can en güzel şarkılarını Aliağalılar için söyledi. Çocuk oyunları, sinema gösterimleri ve Aliağalı gençlerin oluşturduğu ‘Topraksız Elektrik’ grubunun konseri Aliağalıları sanata doyurdu.

Aliağalıların yoğun ilgi gösterdiği ‘Aliağa Sanat Günleri’nin 7.Haftasında Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı ve Yeni Şakran Meydanda ‘Aile Arasında’ isimli sinema filmi sinemaseverlerle buluştu. Ulaş Bayam Açıkhava Tiyatrosu’nda çocuklar için gösterime sunulan ‘Harika Kanatlar’ isimli animasyon çocuk tiyatrosu miniklere keyif dolu anlar yaşattı.

ABUR CUBUR’DAN KAHKAHA TUFANI
‘Aliağa Sanat Günleri’nin 7.Haftasında tiyatro şöleni sevilen oyuncular Rüştü Onur Atilla ve Doğan Akdoğan’ın ‘Abur Cubur Talk Show’u ile devam etti. Ulaş Bayam Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenen iki perdelik interaktif komedi, izleyenleri kahkahaya boğdu. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, her dakikası kahkaha tufanı yaşatan gösterimi açıkhavayı tıklım tıklım dolduran Aliağalılar ile birlikte izledi.
 
FETTAH CAN ALİAĞALI HAYRANLARIYLA BULUŞTU
‘Aliağa Sanat Günleri’ yaz konserleri kapsamında Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda sahne alan Türk pop müziğinin ünlü söz yazarı, bestekarı ve yorumcusu Fettah Can, en güzel şarkılarını Aliağalılar için söyledi. Konser alanına akın eden binlerce Fettah Can hayranı, şarkılara hep birlikte eşlik etti. Konserin bir bölümünde davet üzerine sahneye gelen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, ‘Aliağa Sanat Günleri’ne renk katan sanatçıya teşekkür ederek Aliağalı üretici kadınlar tarafından el emeği ile hazırlanan Helvacı Kilimi hediye etti.

ALİAĞALI GENÇLER MÜZİKSEVERLERİ COŞTURDU
‘Aliağa Sanat Günleri’nde 7.Hafta Aliağalı gençlerin oluşturduğu ‘Topraksız Elektrik’ isimli müzik grubunun konseriyle son buldu. Yeni Şakran Meydanda sahne alan grup, söyledikleri şarkılarla dinleyenleri coşturdu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.