• BIST 9077.87
  • Altın 2324.865
  • Dolar 32.3699
  • Euro 34.9644
  • İzmir 19 °C

Aliağaspor FK, Çiğli Deplasmanına Hazırlanıyor

Aliağaspor FK, Çiğli Deplasmanına Hazırlanıyor
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2.Bölge 2.Grupta tüm maçlarını kazanarak 9 puanla liderlik koltuğunda bulunan Aliağaspor FK, son haftada deplasmanda karşılaşacağı Çiğli Belediyespor maçına hazırlanıyor.

Aliağaspor FK, Çiğli Deplasmanına Hazırlanıyor

Sarı Siyahlılarda Hedef Gruptan Lider Çıkmak

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2.Bölge 2.Grupta tüm maçlarını kazanarak 9 puanla liderlik koltuğunda bulunan Aliağaspor FK, son haftada deplasmanda karşılaşacağı Çiğli Belediyespor maçına hazırlanıyor. 27 Haziran 2021 Pazar günü Çiğli Galip Öztürk Stadyumunda saat 18.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Oğuzhan Hamitoğlu yönetecek.  

Tek mağlubiyetini Aliağa ekibinden alan Çiğli Belediyespor 6 puanla grupta ikinci sırada yer alıyor. Aliağaspor FK, grubu lider tamamlaması halinde bir üst tura çıkarak 3.Lig için mücadelesini sürdürecek. 

ALİAĞASPOR FK’DA KEYİFLER YERİNDE
Sarı siyahlılar teknik ve taktik çalışmalarını Aliağa Atatürk Stadyumu’nda Teknik Sorumlu Hakan Şapçı yönetiminde gerçekleştiriyor. Karşılaşmaya galibiyet parolasıyla hazırlanan teknik ekip ve futbolcular Çiğli deplasmanından puan ve puanlarla ayrılarak grubu mutlak lider tamamlamak istiyor. Yapılan son antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. 

ALİAĞASPOR FK TEKNİK SORUMLUSU HAKAN ŞAPÇI: “DEPLASMANA KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ”
Çiğli deplasmanına avantajlı gideceklerini belirten Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Şapçı, “Kendi sahamızda kazandığımız 3-0’lık bir galibiyet var. Bunu fazla düşünmeden deplasmana kazanmak için gideceğiz. Takımıma çok güveniyorum. Her maçı kazanabilecek güçteyiz. Lig sonunda da 3.Lige çıkacağımıza inanıyorum” dedi. // EGE BASIN GRUBU

6-aliagaspor-fk,-cigli-deplasmanina-hazirlaniyor.jpg2-aliagaspor-fk,-cigli-deplasmanina-hazirlaniyor.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.