• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İzmir 25 °C

Aliağaspor FK’da Kamp Çalışmaları Sürüyor

Aliağaspor FK’da Kamp Çalışmaları Sürüyor
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) heyecan 21-22 Eylül tarihlerinde oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet sayfasından yapılan açıklamaya göre; Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2019-2020 sezonu katılım başvuruları tamamlandı. Spor Toto BAL'da bu sezon oynama hakkı olan 160 takımdan 153'ünün başvurusu kabul edildi. Katılacak takımların 82'si geçen sezon Spor Toto BAL'da yer alan takımlardan, 63'ü yerel liglerden Spor Toto BAL'a yükselen takımlardan, 1'i FIFA Disiplin Kurulu kararıyla olmak üzere 8'i geçen sezon TFF 3.Lig'den düşen takımlardan oluşuyor. 29 Ağustos 2019 tarihine kadar yapılacak ikinci saha denetiminden sonra, gruplandırma ve statünün açıklanması sonrası ise grup kuraları çekilecek. İlk hafta karşılaşmaları ise 21-22 Eylül’de tarihlerinde oynanacak.

ALİAĞASPOR FK AFYON’DA GÜÇ DEPOLUYOR

BAL Liginin en iddialı takımlarından olan Aliağaspor FK, ikinci etap hazırlıkları için gittiği Afyon kampında çalışmalarını sürdürüyor. Sarı siyahlılar günde yaptığı çift antrenmanlar ile sezon öncesi güç depoluyor. Takımın yeni Teknik Sorumlusu Bilal Özkurt yönetiminde hazırlıklarına devam eden sarı siyahlılar, dayanıklılık, pas ve taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiriyor. Sarı siyahlılar 2 Eylül’de bitecek olan Afyon kampının ardından kente dönerek çalışmalarına Aliağa’da devam edecek.

Tamamen başarıya odaklandıklarını belirten Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Bilal Özkurt, takım içerisindeki uyumu ve yardımlaşmayı üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

ALİAĞASPOR FK TEKNİK SORUMLUSU BİLAL ÖZKURT: “İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ”

Kamp süresince takımın eksiklerini gördüklerini de ifade eden Özkurt, “Genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu çok kaliteli bir takıma sahibiz. Afyon kampı eksiklerimizi görmemiz için önemli bir çalışma ortamı sağladı. Eksik gördüğümüz bölgelere takviyeler yapabiliriz. Lige en iyi şekilde hazırlanıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Geçen yıl elimizden kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene Aliağa’ya yaşatmak istiyoruz” dedi.

aliaga-belediye-baskani-serkan-acar-(14)-006.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.