• BIST 8718.11
  • Altın 2247.249
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1899
  • İzmir 8 °C

“Bandırma Füze Kulübü” Galasında Renkli Görüntüler

“Bandırma Füze Kulübü” Galasında Renkli Görüntüler
Vizyon yolculuğuna başlayan “Bandırma Füze Kulübü” filminin galasında renkli ve duygusal anlar yaşandı.

Vizyon yolculuğuna başlayan “Bandırma Füze Kulübü” filminin galasında renkli ve duygusal anlar yaşandı. TRT ve Dijital Sanatlar ortak yapımı olan film, yıllar önce uzaya araç gönderen ülkeler arasına girmemizi sağlayan gençlerin, bugün unutulmuş hikayesini beyazperdeye taşıyor. Galaya, film ekibi, oyuncular, TRT yetkilileriyle birlikte füze kulübünün kurucularından Artuğ Sayıner’in kızı Yasemin İrkin de katıldı. Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Atay Yıldız, Erkan Kolçak Köstendil’in başrolleri paylaştığı “Bandırma Füze Kulübü” vizyona girdi. 
 
Gerçek olaylardan esinlenen “Bandırma Füze Kulübü”, “icat çıkarma otur oturduğun yerde” diyenlere inat bir avuç idealist liseli gencin tarihimizin tozlu sayfalarında gururla parlayan, anlatılmayı bekleyen muhteşem iradelerini ve başarılarını unutulmaz kılıyor. Vizyon yolculuğuna başlayan filmin galası Uniq Hall İstanbul’da gerçekleşti.
 
TRT ve Dijital Sanatlar ortak yapımı olan “Bandırma Füze Kulübü” galasına, film ekibiyle birlikte sanat dünyasından isimler, TRT Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ziyad Varol ve ülkemizin ilk uzay programını da başlatan füze kulübünün kurucularından Artuğ Sayıner’in kızı Yasemin İrkin de katıldı. Babasının izinden giderek Uzay Mühendisi olan Yasemin İrkin, filmi izledikten sonra; “Babamın bir hayali daha gerçek oldu. En büyük hayallerinden birisi de arkadaşlarıyla birlikte bu yaşadıklarının filminin çekilmesiydi. Filmin yapımcılarına teşekkür ediyor ve tüm gençlerin hayallerine destek olmasını diliyorum” dedi. 
 
CGV Mars Dağıtım aracılığıyla tüm Türkiye’de vizyona giren “Bandırma Füze Kulübü”nde, Alina Boz ve Deniz Can Aktaş,  Atay Yıldız, Erkan Kolçak Köstendil, Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Gökhan Yıkılkan, Bahtiyar Engin, Ahmet Saraçoğlu ve Altan Erkekli gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.