• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İzmir 25 °C

Başkan Osman Zolan'dan Galericiler Sitesine Ziyaret

Başkan Osman Zolan'dan Galericiler Sitesine Ziyaret
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Galericiler Sitesi ve Denizli Traktör Galericileri Sitesi’ni

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Galericiler Sitesi ve Denizli Traktör Galericileri Sitesi’ni ziyaret ederek, esnaf ile bir araya geldi. Galericilerin tek bir çatı altında birleşerek bölgeye hizmet verdiğini kaydeden Başkan Osman Zolan, projenin Ege'ye örnek olduğunu söyledi. 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ https://www.facebook.com/serkanacarorg

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Galericiler Sitesi ve Denizli Traktör Galericileri Sitesi’ni ziyaret ederek, esnaf ile bir araya geldi. Galericilerin dertlerini dinleyen Başkan Osman Zolan, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da galerici esnafına desteklerinin artarak süreceğini anlattı. Başkan Osman Zolan'a ziyaretlerinde Denizli Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Necip İrdem, Denizli Traktör Galericileri Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Tun, yönetim kurulu üyeleri ve galerici esnafı eşlik etti. İlk olarak, kısa süre önce faaliyetlerine başlayan Denizli Galericiler Sitesi'ni gezen Başkan Zolan, daha sonra Traktör Galericileri Sitesi’ni de ziyaret ederek esnafla buluştu. 

TÜM BÖLGEYE HİZMET VERİYOR

Başkan Osman Zolan, Denizli Galericiler Sitesi ve Denizli Traktör Galericileri Sitesi'nin projesiyle, kalitesiyle Ege'de örnek bir çalışma olduğunu söyledi. Aynı sektörde olan galerici esnafın bir araya gelerek sadece Denizli'ye değil tüm bölgeye hizmet verdiğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Kent merkezinde dağınık olan ve zor şartlarda işini yapan galerici esnafımız böyle güzel mekanlarda Denizlimize ve tüm bölgeye hizmet ediyor. İnşallah çok daha iyi olacak. Allah'ım bol müşteriler versin" dedi.  /EGE BASIN GRUBU

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.