• BIST 9056.11
  • Altın 2300.965
  • Dolar 32.313
  • Euro 35.1123
  • İzmir 26 °C

Büyükşehir Çalışıyor Honaz Kazanıyor

Büyükşehir Çalışıyor Honaz Kazanıyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin tamamladığı ve yapımını sürdürdüğü projeleri inceledi.

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR HONAZ KAZANIYOR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin tamamladığı ve yapımını sürdürdüğü projeleri inceledi. Alt yapıdan, kilit parke taşına, sıcak asfalttan otogar ve kapalı yüzme havuzuna kadar şantiye alanını andıran Honaz'a yapılan yatırımlar için teşekkür eden Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilçede saymakla bitiremeyecekleri bir çok projenin hayata geçtiğini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapıdan, kilit parke taşına, sıcak asfalttan otogara, kapalı yüzme havuzundan halı sahalara kadar Honaz'a yapılan yatırımları incelemek için Honaz ilçesini ziyaret etti. Başkan Zolan'ın Denizli Büyükşehir Belediyesinin devam eden yatırımlarıyla şantiye alanını andıran Honaz gezisi Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu'na yaptığı ziyaret ile başladı. Başkan Zolan daha sonra AK Parti Honaz İlçe Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Honaz İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Türkoğlu ve partililer ile bir süre sohbet eden Başkan Zolan buradan kentin 4 bir tarafında olduğu gibi Honaz'da da sürdürdükleri beton kilit parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi. Vatandaşların ayağını toz ve çamurdan kurtaran parke taşı döşenen sokaklarda bir süre Devecioğlu ve Türkoğlu ile gezen Başkan Zolan, alt yapısının ardından üst yapı çalışmalarına başlanan Osman Nuri filiz Caddesi'ndeki çalışmaları inceledi.

HONAZ'IN TERMİNAL SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
 
Başkan Zolan ve beraberindeki heyet daha sonra Büyükşehir Belediyesinin yapımını hızla sürdürdüğü Honaz İlçe Terminali ve Honaz Kapalı Yüzme Havuzu inşaatlarını gezdi. Afşin Mahallesi'nde yapımı tamamlanan halı sahayı da gezen heyet sıcak asfalt çalışması biten İnönü Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla bir süre sohbet edip yatırımları anlatan Başkan Zolan, son olarak Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Denizli-Ankara Karayolu Kocabaş Mahallesi yan yolda bir süre yürüyerek tamamlanan sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını inceledi.

"Honaz ilk defa yağmur suyu hatları ile tanıştı"
Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Büyükşehir Belediyesinin tüm hizmetlerinden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür etti. Devecioğlu, "Alt yapı, üst yapı, halı saha, otogar, kapalı yüzme havuzu, tenis kortu ve diğer tüm hizmetleri için çok teşekkür ediyoruz. Bizim için en önemli olan alt yapıydı. Bu sayede büyük problemlerimiz çözüldü. Honaz ilk defa yağmur suyu hatları ile tanıştı. Gürlek, Kocabaş ve Kaklık bölgesindeki yan yolların düzenlenmesi için teşekkür ederiz. Osman Nuri Filiz Caddesi ve Kervan Caddesi’nde alt yapı ve yağmur suyu hattı çalışmaları yapıldı. Haydar Mahallemizin alt yapısı bitti, üst yapısı devam ediyor. Kocabaş’ta sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. İnönü Caddesi ve Fatih Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmaları tamamladı. Honaz’da saymakla bitiremeyeceğimiz bir sürü proje hayata geçti" dedi.

"Büyükşehir istediğimizden fazlasını yaptı"

Devecioğlu, şunları kaydetti: "Bunları saymak gerekiyor çünkü yapılanlar çok çabuk unutuluyor. Honaz halkı adına hizmetlerinizden dolayı Allah razı olsun. Dağın başındaki Karaçay’da Akdere’de çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin bu bölgelerde çok büyük çalışmaları var. Bugüne kadar ne istediysek beklediğimizden daha çabuk bir şekilde hizmetleri hayata geçirdiniz. Yeni otogar bölgesi Honaz için yeni bir yaşam merkezi olacak. Ben Honaz Belediyesi yetki alanında olan bir çok bölgedeki üst yapıyı da üstlenerek tamamlamasından dolayı Honaz Belediye Başkanı olarak Osman Zolan Başkanıma özel bir teşekkür ediyorum."

Honaz Denizli’nin bir parçası oldu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Honaz'ın son on yılı aşkın süre içerisinde ciddi hizmetler aldığını belirterek, ilçenin artık şehir havasına büründüğünü söyledi. Başkan Zolan, "Honaz’a geldiğimde Denizli merkezde olan hizmetlerden farklı bir şey görmüyorum. Burası artık Denizli’nin bir parçası, bir örneği oldu. Doğalgaz bile Denizli merkezden sonra ilk olarak Honaz’a geldi. Honaz’da her şey var. Bu da Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kardeşimizin gece gündüz burada çalışıyor olmasından kaynaklı. Honaz hızla büyüyen bir ilçemiz olacak. Burası tarımsal ve sanayi anlamında gelişen bir ilçe. Honaz büyümeye ve aynı oranda yatırım almaya devam edecek" dedi.

Hedef: Honaz’ı en iyi ve en güzel yere getirmek

Honaz merkezin yatırım anlamında gerekeni aldığını şimdi mahallelerinin aynı yatırımlardan faydalandığını vurgulayan Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Büyükşehir olduktan sonra Honaz’da da hizmetlerimize başladık ve hızla devam ediyoruz. Söz verdik ve bu işleri birlikte yapacağız. Bugünde yaptığımız çalışmaları yerinde incelemek için Honaz’a geldik. Gözümüz arkada değildi, Turgut Başkanımız işin başındaydı. Honaz daha iyi olacak. Otogarıyla, kapalı yüzme havuzuyla yatırımlarımız sürecek. Honazımıza birçok proje yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi ve Honaz Belediyesi olarak amacımız birlikte çalışarak Honaz’ı en iyi ve en güzel yere getirmek."/EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.