• BIST 9019.02
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İzmir 20 °C

Gazeteciler Cemiyeti’nden Başkan Zolan’a Ziyaret

Gazeteciler Cemiyeti’nden Başkan Zolan’a Ziyaret
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa süre önce genel kurul toplantılarını gerçekleştiren Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yeni yönetimini kabul etti. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, ziyarette yaptığı konuşmada basın camiasını bir adım daha yukarı taşımak için çalışacaklarını belirterek, “Genç ve tecrübeli arkadaşlarımızı bir araya getirerek bir ekip oluşturduk. Şimdiye kadar en büyük desteği gördüğümüz Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizleri ziyaret etmek istedik. Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Bugüne kadar oluğu gibi bundan sonra da Denizli Büyükşehir Belediyesi ve şahsınızda Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte uyum içinde çalışacağımızı düşünüyoruz. Biz de Denizli Gazeteciler Cemiyeti olarak kentimizin tanıtımı için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

“DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE YANINIZDA OLACAĞIZ”
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zolan ise, gazetecilerin millete doğru haber ulaştırma konusunda mesai mefhumu gözetmeden gece gündüz çalıştığını belirterek, “Basın mensuplarımız gündemi yakalayıp halkımızı doğru bilgilendirme konusunda gayret sarf ediyorlar. Sizlerin bu güzel işleri yapmanız konusunda dün olduğu gibi bugün de yanınızda olacağız. Elimizden ne geliyorsa yapma konusunda gayret göstereceğiz” dedi. Gazetecilerin kamu yarı gözeterek yaptığı işin millete güzellik olarak döneceğini ifade eden Başkan Zolan, “Bu ekibin güzel işler başaracağına eminim. İnşallah bundan sonra da birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben sizlere başarılar diliyorum. Sizlerin her zaman yanınızda olduğumu açık bir şekilde söylüyorum.” // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.