• BIST 9548.09
  • Altın 2501.558
  • Dolar 32.4963
  • Euro 34.557
  • İzmir 25 °C

Havadaki Hijyen İle Gelen Sağlık

Havadaki Hijyen İle Gelen Sağlık
Fakir Hausgeräte’nin Luminoso Smart İyonik Hava Temizleyicisi, 6 filtre teknolojisi ile havadaki istenmeyen kokuları, tozları ve alerjenleri hapsederek havanızı arındırıyor.

Havadaki Hijyen İle Gelen Sağlık

Fakir Hausgeräte’nin Luminoso Smart İyonik Hava Temizleyicisi, 6 filtre teknolojisi ile havadaki istenmeyen kokuları, tozları ve alerjenleri hapsederek havanızı arındırıyor.

Mekanlarda mikropların ve bakterilerin en çok bulunduğu yerlerin başında hava geliyor. Özellikle gözle görülmesi mümkün olmayan bu zararlı mikroorganizmalar solunum yolu ile doğrudan vücuda girerek çeşitli sağlık sorunlarına sebep olabiliyor. Özellikle pandemi döneminde evlerde geçen zamanda mekanların hava temizliği büyük önem taşıyor. 

Elektrikli ev aletleriyle konforlu yaşam alanları sunan Fakir Hausgeräte’nin yeni Luminoso Smart İyonik Hava Temizleyicisi, ESF Teknolojisiyle mekanlarda ferah ve temiz orman havası estiriyor. Geliştirilmiş filtre sistemine sahip Fakir Luminoso Smart, kapalı ortamda 3 saat çalıştırma sonucunda 80 m2’ye kadar hava temizliği sağlıyor. Wi-Fi destekli Smart Life Uygulaması ile ortamda bulunmadığınız zamanlarda uzaktan kontrol edilip, izlenebiliyor.

BLDC motorlu Fakir Luminoso Smart, ortama negatif iyonlar yayan Ionizer özeliği ile havada bulunan ince tozları, organizmaları, polenleri, alerjenleri ve zararlı maddeleri arındırarak temiz, ferah bir yaşam ortamı sunuyor. Yüksek voltaj ile manyetik bir alan oluşturan Elektrostatik Filtresi, 0,3 mikrondan küçük toz ve partikülleri bile hapsediyor. İnsan saç telinin yaklaşık % 3 büyüklüğünde olan insan gözü ile görülemeyen ince partikülleri algılayan PM 2.5 Göstergesi özelliği bulunuyor. Ürün, mekanlarda %99.97 oranında toz toplayabiliyor.

Havada bulunan bakteriler, zararlı mikroorganizmalar ve virüsler Fakir Luminoso Smart’ın üstün teknolojili filtre sisteminden geçerek etkisiz hale getirilirken TiO2 Filtre ile UV-C LED arasında oluşan “Plazma Alanı” nda yok ediliyor.

6 farklı çalışma modlu Fakir Luminoso Smart, 9 saat zaman ayarı ve uyku modunda 25 dB’e kadar sessiz çalışma özelliği ile evlerinize temiz havayı en konforlu şekilde getiriyor. LED göstergeli paneli, dokunmatik ekranı ve uzaktan kumandası ile pratik kullanım imkanı veriyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.