• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İzmir 20 °C

LİYAKAT Yeni Yıldızlar Yaratacak

LİYAKAT Yeni Yıldızlar Yaratacak
Girişimcilik ekosistemine katkıda bulunmak üzere kurulan Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği

Girişimcilik ekosistemine katkıda bulunmak üzere kurulan Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), yeni üyelerle yeni yıldızlar yaratmak üzere projelerine hız verdi. Derneğe yeni üye olanlara rozet takma töreninde konuşan LİYAKAT Başkanı Berkay Eskinazi "Gençleri ve kadınları girişimci olarak ekonomiye kazandırmak üzere 8 yıl önce yola çıktık ve bir çok başarı hikayesine imza attık. Artık yıldızların zamanı. Yeni dönemde, yıldız girişimcileri ortaya çıkaracağız. Onların ışıltısına, onların enerjisine Türkiye'nin ihtiyacı var" dedi. 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.net/

Yeni üyeler için Alyans Klüp'te düzenlene törende Jülide Tutan Hergül, Erkan Kahya, Funda Özger, Büşra Beril Karaman, Nilay Yıldırım Aydemir, Yaşam Orak, Özge Aslan LİYAKAT rozetlerini taktı. Törende konuşan LİYAKAT Başkanı Berkay Eskinazi, "Girişimci dediğimiz kişi, yaptığı işte başarılı olmak ve ekonomik anlamda da bunun karşılığını almak ister. O yüzden her girişim hikayesi aslında bir istihdam projesidir. Girişimcinin başarıya ihtiyacı olduğu gibi Türkiye'nin de girişimciye ihtiyacı var. Biz de bu yüzden yeni dönemde yıldız girişimcilerle buluşmak üzere çalışmalara başladık" diye konuştu. 

YENİ ÜYE YENİ UMUT

LİYAKAT'ın girişimcilik markası olarak en üst noktada olduğunu ifade eden Eskinazi "Melek yatırımcı arayan ya da  hayatında ilk kez proje yazıp elinden tutacak bir kimse arayan da LİYAKAT'ın desteğinden yararlanıyor. Çocuklarımızı, üniversitelilerimizi, kadınlarımızı iş hayatına hazırlayan, yenilikçi fikirlere ışık tutan LİYAKAT olarak bizim en büyük özelliğimiz, kendimizi sürekli yenileyebilmemizdir.  Yeni üyelerimiz bizlere güç kattığı gibi yeni umutlar da veriyor" dedi. 

GİRİŞİMCİNİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALIRIYOR

Eskinazi bu yıl Girişim Kampüsü'nün de yine inovatif bir çok projeyi, yatırımcılarla buluşturacağını söyledi. Eskinazi, "Girişim Kampüsü ile Türkiye’nin her yerinden yüzlerce gence, kadın ve erkek girişimci adaylarına ulaşıyoruz. Katılımcılarımıza akademik eğitimlerin yanı sıra iş dünyasının duayenleri ile bir araya gelme imkanı sağlayarak mentörlük çalışmaları yapıyoruz. Son adım olarak da yarattıkları iş fikirlerini değerlendirdiğimiz yarışma sonunda farklı kategorilerde hak sahibi olanların projelerini hayata geçirebilmeleri amacıyla can suyu olarak para ödülleri veriyoruz. Tüm bunları yaparken aslında bizler, girişimciliğin ünündeki o adı konmamış engelleri de kaldırmış oluyoruz" dedi.   /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.