• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

MPIOSB’den İstihdama Büyük Katkı

MPIOSB’den İstihdama Büyük Katkı
Türkiye ve Ege Bölgesi sanayisinin kalkınmasında önemli bir rol üstlenen Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi

Türkiye ve Ege Bölgesi sanayisinin kalkınmasında önemli bir rol üstlenen Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (MPİOSB) Yönetim Kurulu, bölgenin kuruluşundan bu yana yönetim kurulunda yer alan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’e teşekkür ve veda ziyaretinde bulundu.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ https://www.facebook.com/serkanacarorg
 
MPİOSB’nin gelişmesi ve ekonomiye katkısını sürdürebilmesi için canla başla çalıştıklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, zorlu bir coğrafyada kurulan bölgenin bugünlere gelmesinde Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in büyük emekleri olduğunu söyledi. MPİOSB Yönetim Kurulu ile birlikte nezaket ziyaretinde bulundukları Tahir Şahin’e hizmetleri için teşekkür eden Esen, “15 yıldır  süren çabalar neticesinde bölgenin gurur tablosunun inşaasını gerçekleştirdik. Şu an 1500 kişinin istihdam edildiği, tamamlandığında 5 bin çalışanın istihdam edileceği bölgemiz bir cazibe merkezi oldu. Modern, altyapısı güçlü, mükemmel bir sanayi bölgesi kurduk. Türkiye’de plastik sektöründe bir ilki gerçekleştirdik. Bugün üreten, arı gibi çalışan sanayi tesislerimiz, ülkemiz ekonomisine küçümsenemez bir katkı sağlıyor. Bizler bu değere tüm arkadaşlarımız ve sanayicilerimizle sahip çıktık. Mevcut Belediye Başkanımız Tahir Şahin’de bölgemize ve ülkemize büyük ivme kazandıran başarılı çalışmaların önemli isimlerinden biridir.” dedi. 

Ziyaretten dolayı oldukça memnun kalan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ise, sanayicinin isteğinin devletin desteğini yanında görmek olduğunu belirterek bu sayede daha mutlu daha istekli yatırımlar yaptıklarını söyledi. Belediye Başkanlığı boyunca her zaman sanayicinin yanında yeraldığını vurgulayan Şahin, “Gönül rahatlığı içerisinde görevi teslim edeceğim. MPİOSB kurulduktan sonra inşaat firmalarının da dikkatini çeken ilçemiz, bölgede ruhsatlarını alan firmaların inşaatlarını tamamlamasıyla tam bir cazibe merkezi haline geldi. Taşın altına cesurca elini sokan değerli sanayicilerimize asıl ben teşekkür ederim. Onlar, sadece ülkemize katkıda bulunmayı görev edindiler ve bunu gururla başardılar” şeklinde konuştu.  /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.