• BIST 9079.97
  • Altın 2310.031
  • Dolar 32.3414
  • Euro 35.0801
  • İzmir 21 °C

Periferide Rektör Öğrenci Söyleşilerine Yoğun İlgi

Periferide Rektör Öğrenci Söyleşilerine Yoğun İlgi
Öğrenci odaklı yönetim önceliği, yenilikçi ve değişime açık eğitim anlayışı ile çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren

Öğrenci odaklı yönetim önceliği, yenilikçi ve değişime açık eğitim anlayışı ile çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Rektör Öğrenci Söyleşileri” kapsamında Bayındır Meslek Yüksekokulu,  Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu ve Ödemiş Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Periferide bulunan meslek yüksekokullarında gerçekleşen “Rektör Öğrenci Söyleşileri” etkinliğinde Rektör Budak’a,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan ile meslek yüksekokulu müdürleri eşlik etti.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ https://www.facebook.com/serkanacarorg

Etkinlik kapsamında EÜ Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Prof. Dr. Budak, burada Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, yüksekokul akademik ve idari personeli ile öğrencilerle bir araya geldi. 

Tire Kaymakamı Tanrıseven’in koordinatörlüğünde düzenlenen toplantıda, Tire ilçesi protokolüyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Prof. Dr. Budak, Tire’nin geleceğine yönelik yapılacak eğitim yatırımları ve açılacak yeni bölümler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Konuşmacıların fakülte taleplerini dinleyen Prof. Dr. Budak, "İlçenin tüm dinamiklerinin buna hazır olduğunu fazlasıyla hissettiriyorsunuz. Buradaki tabloyu ilk kez bir ilçede görüyorum. Sizin bu konudaki taleplerinizi alıyorum" dedi.

Ege Üniversitesi öğrencileriyle buluşmalarını merkez kampüsün dışında da sürdüren Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “ ‘Rektör Öğrenci Söyleşileri’ etkinlikleri kapsamında ilk olarak Bayındır Meslek Yüksekokulunda; Kaymakam Mehmet Ali Öztürk, öğretim elemanları ve öğrencilerle bir araya geldi. Söyleşi sonrası öğrencilerle masa tenisi oynayan Rektör Budak, öğrencilerin sorunlarını ve görüşlerini dinledi. Daha sonra Ödemiş Meslek Yüksekokulu’na geçen Rektör Budak, akademisyen ve öğrencilerle eğitim-öğretim ve araştırmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Öğrencilerle birlikte türkü dinleyip, toprağa tohum atan Rektör Budak,  “Periferide öğrenimlerine devam eden öğrencilerimizle birlikte güzel vakit geçirdik. Öğrencilerimize gönülden dokunarak onların sorunlarını dinlemek bizim en önemli görevimiz. Hepsi bizim evladımız” diye konuştu.

Ziyaretleri değerlendiren Rektör Budak,  “İlçelerimizdeki meslek yüksekokullarımız bulundukları bölgeye daha fazla nasıl katkı verir düşüncesi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugünkü ziyaretlerimde de üniversitemizin potansiyelini, meslek yüksekokullarımızın ilçelerimize katkılarını, yeni program ihtiyaçlarını yerinde analiz edip, değerlendirme imkânı bulduk” dedi. /EGE BASIN GRUBU

aliaga-belediye-baskani-serkan-acar-foto-1-009.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.