• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • İzmir 23 °C

Sevimli Dostlara Mama ve Su Desteği

Sevimli Dostlara Mama ve Su Desteği
Tam kapanma döneminde sahada görevinin başında olan Aliağa Belediyesi, bu süreçte sokakta yiyecek bulmakta zorlanan sevimli dostların da yanında olmaya devam ediyor.

Sevimli Dostlara Mama ve Su Desteği

Aliağa Belediyesi Sevimli Dostların Yanında

Tam kapanma döneminde sahada görevinin başında olan Aliağa Belediyesi, bu süreçte sokakta yiyecek bulmakta zorlanan sevimli dostların da yanında olmaya devam ediyor.  

Kısıtlamaların yanı sıra havaların da ısınmaya başlamasıyla birlikte yiyecek ve su bulmakta zorlanan, kentin sokaklarında yaşayan sevimli dostların tüm yaşamsal ihtiyaçları Aliağa Belediyesi Veterinerlik Birimi tarafından karşılanıyor.

Veterinerlik Birimi, kentin çeşitli noktalarında bulunan mamamatiklere düzenli olarak mama takviyesi yapıyor. Mamamatik bulunmayan ancak popülasyonun fazla olduğu kentin muhtelif bölgelerindeki sevimli dostlara mama ve su desteği sağlıyor. 

Vatandaşlar, sevimli dostlarla ile ilgili yaşanabilecek herhangi bir olumsuzlukta ise Hilal Masa’nın ALO 153 ve 0530 277 22 22 numaralı WhatsApp, Bip ve Telegram çözüm hattına ileterek yardım talebinde bulunabiliyor.

ALİAĞA BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRÜ OZAN TURAN: “SAHADAKİ GÖREVİMİZİ AKSATMADAN SÜRDÜRÜYORUZ”
Her zaman olduğu gibi pandemi döneminde de sevimli dostların yanında olduklarını belirten Aliağa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ozan Turan, “Hem yiyecek hem de su bulmakta zorlanan sevimli dostlarımıza bu zorlu süreçte de destek vermeye devam ediyoruz. Kentin muhtelif noktalarında bulunan mamamatiklerimize düzenli olarak takviyeler yapıyoruz. Mamamatik bulunmayan ancak popülasyonun fazla olduğu bölgelere giderek sevimli dostlarımızın beslenmesini sağlıyoruz. Tam kapanma döneminde de onlar için sahadaki görevimizi aksatmadan sürdürüyoruz” dedi.  // EGE BASIN GRUBU

5-sevimli-dostlara-mama-ve-su-desteği.jpg2-sevimli-dostlara-mama-ve-su-destegi.jpg3-sevimli-dostlara-mama-ve-su-destegi.jpg1-sevimli-dostlara-mama-ve-su-destegi.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.