• BIST 9079.97
  • Altın 2310.66
  • Dolar 32.3382
  • Euro 35.0737
  • İzmir 21 °C

Tarihi Güzelhisar’a Belediyeden Dokunuş

Tarihi Güzelhisar’a Belediyeden Dokunuş
İzmir’in Aliağa ilçesinde Aliağa Belediyesi, mahallelerde gerçekleştirdiği temizlik, onarım ve yenileme çalışmalarına Güzelhisar Mahallesi’nde devam ediyor.

Tarihi Güzelhisar’a Belediyeden Dokunuş

Aliağa Belediyesi’nden Güzelhisar’da Hummalı Çalışma

Aliağa Belediyesi, Tarihi Güzelhisar Mahallesi’nde Temizlik, Onarım ve Yenileme Çalışmaları Başlattı

İzmir’in Aliağa ilçesinde Aliağa Belediyesi, mahallelerde gerçekleştirdiği temizlik, onarım ve yenileme çalışmalarına Güzelhisar Mahallesi’nde devam ediyor.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın talimatlarıyla Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerde çevre düzenlemesi, temizlik, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalarına Evliya Çelebi'nin seyahatnamesinde üç gün kaldığını belirttiği tarihi Güzelhisar Mahallesi’nde devam eden ekipler, mahallede hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Mahallenin dört bir yanında çalışan ekipler, çevre düzenlemesi başta olmak üzere ağaç budama, ot biçme, yol açma, oyun parkı bakımı, kanal temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Aliağa Belediyesi mahallede ikamet eden vatandaşların temiz, düzenli bir çevrede yaşaması için çalışmalarını sürdürüyor.

“Çalışmalarla Mahallemizin Çehresi Değişiyor”
Aliağa Belediyesi’nin mahalledeki çalışmalarını değerlendiren Güzelhisar Mahallesi Muhtarı Şehavet Kandemir, Aliağa Belediyesi tarafından mahallemizde kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Mahallemizde çevre düzenlenmesi, parkların onarımı, bankların boyanması ve ağaçların budaması gibi çeşitli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Çalışmalarla adeta mahallemizin çehresi değişiyor. Güzelhisar’a yakışan bu titiz çalışmalardan dolayı Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. /// EGE BASIN GRUBU

aliaga_belediyesi_guzelhisar_calismalari_18112020_8.jpgaliaga_belediyesi_guzelhisar_calismalari_18112020_4.jpgaliaga-sehavet-kandemir.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.