• BIST 9046.62
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İzmir 26 °C

Türk Telekom’da Şifre Hatırlamaya Son

Türk Telekom’da Şifre Hatırlamaya Son
Türk Telekom, dijital servislere giriş yaparken şifre hatırlama derdini ortadan kaldıran Kolay Giriş hizmetini kullanıma sundu.

Türk Telekom’da Şifre Hatırlamaya Son

Türk Telekom, dijital servislere giriş yaparken şifre hatırlama derdini ortadan kaldıran Kolay Giriş hizmetini kullanıma sundu. Kolay Giriş sayesinde artık tek bir adımla daha güvenli şekilde anlaşmalı dijital servislere erişim sağlanıyor. 

Herkes için erişilebilir iletişim sağlamayı amaçlayan Türk Telekom, yenilikçi uygulamalarına devam ediyor. Türk Telekom’un kendi geliştirdiği dijital servislerinin yanı sıra yakın zamanda diğer online kanallarda da kullanılmaya başlanacak Kolay Giriş hizmeti ile dijital servislere tek adımla daha kolay, hızlı ve daha güvenli şekilde giriş yapılabilecek. Dijital servislere giriş yapan kullanıcıların şifre hatırlama derdi son bulacak. 

Saniyeler İçinde Güvenli Kimlik Doğrulama
Uygulamaya ilişkin açıklama yapan Türk Telekom Ürün ve Servis Yönetimi Direktörü Fatih Türkoğlu, “Uluslararası standartları referans alarak hayata geçirdiğimiz bu hizmeti, sadece Türk Telekom servislerinde değil, anlaşmalı olduğumuz her dijital platformda kullanıma sunacağız. Kullanıcılar için SIM kartları üzerinden saniyeler içinde güvenli kimlik doğrulama yapabildiğimiz bu uygulamamızı dijital olarak müşterilerine hizmet ulaştıran her şirket kolaylıkla entegre edebilecek” dedi.

Şifre Her Zaman ‘Cepte’ Taşınacak
Dünya Mobil Operatörler Birliği’nin (GSMA) desteklediği Mobile Connect teknolojisi üzerine kurulu Kolay Giriş’i kullanmak için herhangi bir uygulama yüklemek gerekmiyor. Akıllı telefonu olan Türk Telekom müşterileri, Kolay Giriş logosunu gördükleri tüm servislere cep telefonlarından onay vererek giriş yapabiliyor. Akıllı telefonu olmayan veya Türk Telekom müşterisi olmayan kullanıcılar ise cep telefonlarına SMS olarak gelen tek kullanımlık şifrelerle servisleri kullanabiliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.