• BIST 9075.66
  • Altın 2300.653
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0795
  • İzmir 25 °C

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. Ayak yarışları Bergama'da start aldı

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. Ayak yarışları Bergama'da start aldı
Türkiye Enduro & ATV Şampiyonası 2023 1. Ayak yarışmaları Bergama Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen magazin gösterisi ile start aldı.

Türkiye Enduro & ATV Şampiyonası 2023 1. Ayak yarışmaları Bergama Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen magazin gösterisi ile start aldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Hakan Koştu, şampiyonaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Bergama Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan ve iki gün boyunca sporcuların kıyasıya yarışacağı şampiyonanın magazin startı açılış töreni görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hakan Koştu ve protokol üyeleri tarafından verilen startın ardından Türkiye'nin dört bir yanından gelen yarışçılar Kozak Enduro Parkuru'na geçtiler.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. ayak yarışlarına ev sahipliği yapan Bergama'da, Türkiye'nin en iyi ATV ve endurocuları en iyi puanı almak için bütün hünerlerini sergileyecek.

BAŞKAN KOŞTU, "YARIŞLARA EV SAHİPLİĞİ YAPMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ"

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. ayak yarışlarına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını konuşmasında söyleyen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Kadim şehrimiz Bergama Tarih, kültür ve turizmi başta olmak üzere vizyon projelerimizle birlikte her geçen gün bir mücevher gibi parlamaya devam ediyor. Ev sahipliği yaptığımız her etkinlik ve yarışmanın Bergama'mızın tanıtımına katkısı büyük olmaktadır. Yarışların kazasız, belasız tamamlanması temennisiyle tüm sporculara başarılar diliyorum" dedi.

"KOZAK YAYLASI  ZİRVE KAFE KARŞISINDAKİ PARKURA, İZMİR'İMİZ, ÇEVRE İL VE İLÇELERDEKİ VATANDAŞLARIMIZI VE TÜM HEMŞEHRİLERİMİ BEKLİYORUM"

İlk ayak yarışları startı ardından Kozak'ta Ekstrem Test Parkuru'nu deneyimleyecek olan sporcuların yarın (07 Mayıs 2023 Pazar) Kozak Zirve Kafe karşısındaki parkurda adrenalini yüksek en iyi yarışları yapacağını belirten Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Saat 10.00'da başlayacak olan seyir keyfi yüksek yarışlara ve 16.30'daki kupa törenimize, İzmir'imiz, çevre il ve ilçelerdeki vatandaşlarımız ve hemşehrilerimi bekliyorum" dedi.

CUMHURİYET MEYDANI'NDAN SERVİS KALKACAK

07 Mayıs 2023 Pazar günü (yarın) Kozak Yaylası Zirve Kafe karşısında yapılacak olan yarışlar için Cumhuriyet Meydanı'ndan servis konulduğunu belirten Başkan Koştu, "Servislerimiz saat 11.00 ve 13.00'de Cumhuriyet Meydanı'ndan hareket edecek" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.