• BIST 9693.46
  • Altın 2507.399
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.7746
  • İzmir 18 °C

Urganlı’nın Deposunda Tadilat Çalışmaları Başladı

Urganlı’nın Deposunda Tadilat Çalışmaları Başladı
MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu Yankı Gazetesi’nde Urganlı Mahallesi’ndeki ayaklı su deposu ile ilgili olarak çıkan

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu Yankı Gazetesi’nde Urganlı Mahallesi’ndeki ayaklı su deposu ile ilgili olarak çıkan haber sonrasında kamuoyunu aydınlattı. Urganlı Mahallesi’ne altyapı projesi kapsamında 600 metreküplük bir içme suyu deposu inşa edeceklerini belirten MASKİ yetkilileri, ayaklı su deposunda ise sıva, boya ve çevre düzenlemesi işine başladıklarını belirtti.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ https://www.facebook.com/serkanacarorg

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu Yankı Gazetesi’nde Urganlı Mahallesi’ndeki içme suyu deposu ile ilgili olarak çıkan haber sonrasında yaptığı açıklamada, 154 Mahalle Projesinin içerisinde Urganlı Mahallesi’nin de olduğunu belirtti. Proje için kredi talebinde bulunulduğu belirtilen açıklamada, başvurunun sonuçlanmasının beklendiğinin altı çizildi. Kimliği belirsiz ve kötü niyetli kişiler tarafından depo içerisinin ve dışarısının deformasyona uğratıldığını ifade eden yetkililer, yeni depo inşa edilene kadar ayaklı su deposunun sıva, boya ve çevre düzenlemesi işine başlandığını belirtti. Kullanım açısından vatandaşlara sıkıntı yaratan ayaklı içme suyu depolarının bertarafına il genelinde başladıklarını vurgulayan MASKİ yetkilileri, Urganlı’ya da günümüz teknolojisine uygun yeni bir depo inşa edeceklerini söylediler. Urganlı’da otomatik klorlama işleminin ayaklı su deposundan değil, sondajların bulunduğu noktalardan yapıldığı belirtildi.

3 TERFİ BİNASININ BAKIM ONARIMI TAMAMLANDI

İl genelinde olduğu gibi Turgutlu ilçesinde de yürütülen içme suyu depoları ile terfi binaları tadilatı kapsamında mahalledeki 3 terfi binasında bakım onarım çalışmaları tamamlandı. İlçede ilk olarak 13 içme suyu deposunda bakım onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlatılan ikinci etap işi kapsamında 27 adet içme suyu deposu ve 30 adet terfi binasının bakım onarımında ise sona yaklaşıldı. Turgutlu’da bugüne kadar sadece içme suyu depolarının bakım onarımına 1 milyon 250 bin TL yatırım yapıldı. /EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.