• BIST 8718.11
  • Altın 2240.946
  • Dolar 32.3295
  • Euro 35.1655
  • İzmir 8 °C

Kınık Hasat Festivali'nde Nikah Sürprizi

Kınık Hasat Festivali'nde Nikah Sürprizi
Bereketli topraklarıyla ünlü İzmir’in Kınık ilçesinde Hasat Festivali başladı. Bu yıl 6. düzenlenen festivalde nikah sürprizi yaşandı.

Bereketli topraklarıyla ünlü İzmir’in Kınık ilçesinde Hasat Festivali başladı. Bu yıl 6. düzenlenen festivalde nikah sürprizi yaşandı. Sahnede nikahı kıyılan Gelin ve Damadın nikahını Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer kıydı. Nikah şahidi ise Ünlü Müzisyen ve Şarkıcı Kıraç oldu. Diğer şahitler Ak Parti İzmir İl Başkan'ı Kerem Ali Sürekli, Kınık Kaymakam'ı Abdurrahman Çelebi ve Esnaf Halil İbrahim İlgazlı oldu.

Hiç unutulmayacak bir an yaşayan Gelin ve Damada Şarkıcı Kıraç'tan bir de sürpriz geldi. Sahnede nikahları kıyılan Gelin ve Damat ilk danslarını Kıraç'ın unutulmaz şarkılarından biri olan "Endamın Yeter" ile yaptılar. İlk dansın ardından gelinin çiçeğini sahneden attığı festivalde renkli görüntüler yaşandı.

Sahnede kendilerine süpriz yapan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, nikahlarını kıydığı genç çifte mutluluklar diledi. Genç çiftin nikah şahitliğini yapan Şarkıcı Kıraç ise  "Umarım en zor gününüzde bu günü, bu anı hatırlarsınız ve o zorlukları aşıp ömür boyu mutlu olursunuz." diyerek çiftin mutluluklarına ortak oldu.

Evlilik cüzdanını Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin elinden alan Gelin Damla Özcan Şengül "Çok heyecanlıyım, bizim için çok güzel bir şey oldu. Kıraç çocukluğumdan bu yana hayran olduğum bir şarkıcı ilk dansımızı onunla yaptık çok heyecanlıyım" dedi. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'e, Şarkıcı Kıraç'a, emeği geçen herkese teşekkür eden Damat Emre Şengül ise "En mutlu günümüzde bizi mutlu ettiler çok mutluyuz çok teşekkür ediyoruz." sözleri ile duygularını dile getirdi.

Kınık Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Hasat Festivali ve Kurtuluş Günleri Etkinlikleri her yıl olduğu gibi bu yıl da hareketli başladı. Katılımın çok yoğun olduğu Kınık Hasat Festivali'nin ilk gününde gençlerin hayran olduğu
Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş sahne aldı. Festivalin 2'nci gününde ise şarkıları ile herkesin gönlünde taht kuran Müzisyen ve Şarkıcı Kıraç sahne performansı ile büyüledi.

10-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde Türkiye'nin dört bir yanından pek çok yöresel ürün sergilenecek. Festival boyunca pek çok ünlü şarkıcı sahne alacak ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Festival bugün Kınık Cumhuriyet Meydanı'nda gün boyunca etkinliklerle ve akşam saat 20:30’da Ayşegül Dinçer (Ankaralı Ayşe) konseri ile devam edecek. Salı günü Ali Kınık, Çarşamba Zakkum ve Perşembe günü Muazzez Ersoy konseri ile sona erecek festivalde Kınık, birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.