• BIST 8890.43
  • Altın 2239.539
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.1002
  • İzmir 18 °C

Türk Telekom Türkan Şoray’ı hayranlarıyla buluşturdu

Türk Telekom Türkan Şoray’ı hayranlarıyla buluşturdu
Kültür ve sanatın kalbi Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ve Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nin destekçisi Türk Telekom, Türkan Şoray’ı hayranlarıyla buluşturdu.

Kültür ve sanatın kalbi Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ve Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nin destekçisi Türk Telekom, Türkan Şoray’ı hayranlarıyla buluşturdu. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ kapsamında AKM’nin dış alanında kurulan Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde ‘Türk Telekom Prime Açık Hava Sineması’ etkinliği Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın katılımıyla düzenlendi. Türkan Şoray, ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ filminin gösterildiği etkinlik öncesi, Türk Telekom Lounge alanında katılımcılarla keyifli bir sohbet gerçekleşti.
 
Kültür ve sanatın kalbi Atatürk Kültür Merkezi’nde teknoloji ve sanatı harmanlayan Türk Telekom, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Türkiye’ye marka değeri kazandırmak için başlatılan Kültür Yolu Projesi kapsamındaki Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ne destek vermeye devam ediyor. 
 
Sinemanın Sultanı sevenleriyle buluştu 
Festival süresince AKM’nin dış alanında kurulan Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde ‘Türk Telekom Prime Açık Hava Sineması’ etkinliğinde sevilen yapımları izleyicisiyle buluşturan Türk Telekom, 23 Ekim’de Türk sinema tarihinin kült filmlerinden ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ gösterimiyle sinemaseverlere nostalji yaşattı. Yeşilçam’ın sultanı Türkan Şoray, film gösterimi öncesinde Türk Telekom Lounge alanında hayranlarıyla buluştu. AKM’de yer alan Türk Telekom Lounge alanında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ın katılımıyla devam eden buluşmada Türkan Şoray hayranlarıyla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.