• BIST 9057.89
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • İzmir 25 °C

Ak Parti Aliağa'da Yaşar Demir Dönemi

Ak Parti Aliağa'da Yaşar Demir Dönemi
AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir göreve atandıktan sonra mesaiye başladı.

AK Parti Aliağa'da eski Başkan Hamdi Erdem'in görevine son verilmesinin ardından ilçe başkanının kim olacağı konuşuluyordu. Uzun süren sessizlik cevabını buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama kararını imzalamasının ardından yeni AK Parti Aliağa İlçe başkanı Yaşar Demir oldu.

Daha önce teşkilat başkanlığı görevini yürüten Demir yetki belgesini AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve İl Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş'tan alarak göreve resmen başladı.

 AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı sosyal medyada Demir'e başarılar dilerken şu sözlere yer verildi "Aliağa İlçe Başkanlığına Sn. Yaşar Demir atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Sn. Hamdi Erdem’e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz" denildi.


Yetki belgesini almasının ardından Parti ilçe binası girişinde partililerin yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Demir'e çiçek takdim edildi. Tebrikleri kabul eden AK Parti Aliağa İlçe başkanı Yaşar Demir ilk açıklamasını yaptı.


KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Kapılarının herkese açık olduğunu belirten AK Parti Aliağa İlçe başkanı Yaşar Demir "Rabbime hamd olsun böyle bir görevi bize nasip etti. Büyüklerimize de çok teşekkür ediyoruz böyle yüce bir görevi bize verdiler onların takdirleriyle buraya geldik. Yaklaşık 3 veya 4 aylık bir süre geçti. bu süreçte sıkıntılar yaşandı, isimler geldi geçti. Fark etmez biz AK Partiliyiz. Ben 20 yıldır bu davaya hizmet ediyorum. bundan sonrada kapımız herkese açık. Elimizden geldiğince toparlayıcı olacağız. Herkese kucak açacağız. Burada görevimizin başındayız rabbim layığı ile yapmayı nasip etsin inşallah" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.