• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • İzmir 21 °C

Aliağa İyi Parti'de Başkan Adayları Güç Birleştirdi

Aliağa İyi Parti'de Başkan Adayları Güç Birleştirdi
Aliağa İyi Parti'de ilçe kongresi öncesinde başkan adaylığını açıklayan iki aday Osman Moğulkoç ve Şükrü Torlak düzenledikleri basın toplantısıyla güçlerini birleştirerek kongreye beraber gireceklerini açıkladılar.

Aliağa İyi Parti'de ilçe kongresi öncesinde başkan adaylığını açıklayan iki aday Osman Moğulkoç ve Şükrü Torlak düzenledikleri basın toplantısıyla güçlerini birleştirerek kongreye beraber gireceklerini açıkladılar.

CESURLAR HAREKETİNE HAYIRLI OLSUN

İyi Parti İlçe binasında gerçekleşen, partililerin katıldığı toplantıda konuşan Osman Moğulkoç İyi Parti'nin daha iyi seviyeye gitmesi için güç birleştirdiklerini söyledi. Moğulkoç: "Kongre sürecimizin başlaması itibariyle 02 Kasım'da yapmış olduğum İyi Parti başkan adaylığı için bir açıklama söz konusu idi. Geçirdiğimiz süreçte biz İyi Parti'nin daha iyi bir seviyeye gitmesi aşamasında yapacağımız çalışmaların Şükrü başkanla birleşeceğimiz konusunda bir basın açıklaması yapmak için huzurlarınızdayım. Şükrü Başkanla birleşip 04 Aralık'taki kongremize birlikte gireceğimizi açıklamak istiyorum. Aliağa'mıza, Türkiye'mize ve partimize cesurlar hareketine hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Birlikte atılacak adımların daha iyi olacağının altını çizen Moğulkoç: "Birlikte İşbirliği içerisinde atacağımız adımların daha iyi olacağı kanısındayım. Aliağa'mız için yerelden bahsetmek gerekirse. Böyle bir karar aldık. Güçlerinizi birleştiriyoruz" dedi.

BU BİRLİKTELİK ÖNEMLİ YERLERE GELECEK

Osman Moğulkoç'un yaklaşımının İyi Parti'ye güç verdiğini belirten Şükrü Torlak: "Osman Bey'in bu türde yaklaşımından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Aliağa'mızda İyi Parti olarak bizlere güç verdi bu açıklama ve hep beraber daha ileri gidip yerel seçimde oyunuzu %11.3'ten 25 lere çıkartmak, yerel seçimde de İyi Parti'nin belediye başkan adayını çıkartmak üzere Osman Bey'le yaptığımız bu birliktelik Cesurlar hareketinde çok önemli yerlere geleceğine eminim ve kendisine çok teşekkür ediyorum. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in uyguladığı gibi birlikte güçlenerek çıkmak için parçalı yapıya son vermek ve burada birliğimizi korumak için böyle bir karar aldık ve bu karardan da tüm camiamız olarak çok mutluyuz" dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.