• BIST 8737.87
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İzmir 14 °C

​Bahçeli'den İzmir Talimatı

​Bahçeli'den İzmir Talimatı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı 300 Kişilik bir kadro ile Ankara’ya çıkarma yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı 300 Kişilik bir kadro ile Ankara’ya çıkarma yaptı. MHP’nin TBMM Grup Toplantısına katılan partililer, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin kürsüden verdiği İzmir talimatını ayakta alkışladılar ve sloganlarla karşılık verdiler.

MHP İzmir İl Başkanlığı Genel Merkezin davetiyle büyük bir kadro ile Lider Bahçeli’nin başkanlık yaptığı TBMM Grup Toplantısına katılmak için Ankara’daydı. Toplantıda Otuz ilçe teşkilatının tek tek okunmasından sonra kürsüde de Genel Başkan Bahçeli’nin İzmir’e yönelik talimat vermesi partililer tarafından coşkuyla karşılandı. İzmirli ülkücüler Lider Bahçeli’nin konuşmasını ayakta alkışlayarak ve sloganlarla kesti. İzmirli Ülkücülerin Ankara çıkarması ile ilgili konuşan İl Başkanı Şahin, “Grup Toplantısı’na katıldık. Bizim için onur verici bir gündü. Liderimizin de kürsüden teşkilatımıza seslenmesi hepimizi çok heyecanlandırdı. Biz gerekli emirleri aldık. 14 Mayıs 2023 tarihine kadar emrini yerine getirmek için mücadele edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Üye Kayıtlarımız Devam Ediyor

TBMM Grup Toplantısından sonra Genel Başkan Bahçeliye kısa süre önce başladıkları ve 9 bin kişiyi aşan üye kayıtlarının dijital bilgilerini teslim ettiklerini de sözlerine ekleyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Ankara programımız tüm yönleriyle çok faydalı geçti. Yapmış olduğumuz üye kayıtlarımızı Liderimize teslim edip, İzmir ile ilgili son bilgileri arz ettik. Talimatlarını alık. Liderimizin İzmirli tüm dava arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize selamları ve dualarını var. Teşkilat Başkanımız Sayın E. Semih Yalçın’ı ile dava arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik, çalışmalarımız ile ilgili bilgileri verdik. Destek ve emirlerini aldık. Genel Merkezimizde Genel Başkan Yardımcılarımızı ve Genel Sekreter Yardımcılarımız ziyaret ettik. Çok verimli bir gündü” dedi.

Lider Bahçeli’nin İzmir Talimatı

Grup kürsüsünden İzmirlilere seslenen Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin  “Burayı şereflendiren İzmirli dava arkadaşlarım! 9 Eylülü unutmayın hatırlatın, engel olanları silip süpürüp atın!” ifadeleri bütün salon tarafından ayakta alkışlandı ve sloganlarla kesildi.  İl Başkanı Şahin Lider Bahçeli’nin sözleri ile ilgili olarak da “Biz bütün İzmirli ülkücüler olarak talimatı aldık. Liderimizin emrini yerine getirecek ve 2023 seçimlerinden zaferle çıkacağız. Buna engel olmak isteyen kim varsa silip süpürecek 14 Mayıs Seçimlerinde Cumhur İttifakı’na zafer kazandıracağız” açıklamasını yaptı.

MHP İzmir’in Ankara çıkarmasına İl Başkanı Veysel Şahin ile birlikte İl yönetim kurulu yeleri, ilçe başkanı ve yönetimleri, Aliağa Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları üyeleri ve birçok farklı sosyal dilimden partililer katıldı.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.