• BIST 8878.81
  • Altın 2241.255
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.103
  • İzmir 18 °C

Gemisander’den Dto’ya Ziyaret

Gemisander’den Dto’ya Ziyaret
Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Kamil Önal, Deniz Ticaret Odası (Dto) Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek’i Ziyaret Etti.

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Kamil Önal, Deniz Ticaret Odası (Dto) Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek’i Ziyaret Etti.  

Türkiye’nin en büyük denizcilik ve sanayi ticaret kentlerinden Aliağa’da Denizcilik ve gemi Söküm sektörü Aliağa’nın geleceği için çalışmaları yoğunlaştırarak sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şube başkanı Adem Şimşek ve yönetiminin GEMİSANDER’i ziyaretinin ardından, GEMİSANDER Başkanı Kamil Önal ve yönetimi de DTO’ya iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Buluşmada Aliağa ve ülke ekonomisinin gelişimi ile Denizcilik ve buna bağlı sektörlerdeki gelişim dinamikleri, bölgesel fırsat ve potansiyeller değerlendirildi. 

Türkiye’nin tek gemi söküm bölgesinin bulunduğu Aliağa’da Gemi Geri Dönüşüm Sektöründe faaliyet gösterin firmaların sektör çatı kuruluşu Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) ile Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi ilçe ve ülke ekonomisine büyük dinamiklik sağlayan sektörlerin gelişimi için işbirliği içinde çalışıyor. GEMİSANDER Başkanı Kamil Önal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İMEAK DTO Aliağa Şubesine iade-i ziyarette bulundu. GEMİSANDER heyeti ziyarette İMEAK DTO Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. 

GEMİSANDER Başkanı Kamil Önal, Aliağa’nın geleceğinin denizcilik, lojistik ve buna bağlı sektörlerde olduğunu kaydederek, Deniz Ticaret Odası’nın Türkiye’nin gelişimine büyük katkı sağladığını söyledi. DTO Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek’e Denizcilik ve Gemi Dönüşüm sektörüne katkıları için teşekkür eden Önal, “Geçtiğimiz günlerde yönetiminiz ile birlikte Derneğimizi ziyaret etmeniz bizim için çok değerliydi. Biz de bugün size bir iade-i ziyarette bulunmak istedik. Sıcak karşılamanız ve ev sahipliğiniz için teşekkür ediyoruz. Aliağa ve ülke ekonomisine, istihdamına hep birlikte destek olmaya, katkı sağlamaya güç birliği içinde devam edeceğiz” dedi. 

DTO Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Denizcilik ve gemi söküm sanayi olarak hepimiz bir büyük aileyiz. İstihdam kapasitesi yen yüksek olan, Aliağa ve ülke ekonomisine doğrudan ve dolaylı olarak büyük katkıları olan bir sektörüz. Geçmişte olduğu gibi, bugün de yarında Sektörlerimizi daha da büyütecek çalışmaları hep birlikte yapacağız. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.