• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 18 °C

Aile Şirketleri ALTO Desteği ile Kurumsallaşacak

Aile Şirketleri ALTO Desteği ile Kurumsallaşacak
Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerinin sosyoekonomik anlamda rekabet gücünü artırma ve sürekli gelişmelerine destek olma amacıyla düzenlediği eğitim çalışmalarına devam ediyor.

 Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerinin sosyoekonomik anlamda rekabet gücünü artırma ve sürekli gelişmelerine destek olma amacıyla düzenlediği eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Bu bağlamda, ‘Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma’eğitimi, 2023 yılı için planlanan eğitimi takvimi kapsamında 26 Ekim 2023 (Perşembe) günü, saat 10.00-17.00 saatleri arasında Aliağa Ticaret Odası M. Ender Özer Seminer Salonu’nda düzenlenecek.

İşletmelerin yüzde 95’inden fazlasını oluşturan aile şirketlerinin kalıcılıklarını sağlamaya yönelik olarak kurumsallaşma konusunun ele alınacağı eğitimde, araştırmalara göre üçüncü kuşağa geçme oranı yüzde 15 düzeylerinde olan, belirli bir dönemden sonra geriye giden aile şirketlerinin ömrünü uzatacak, kalıcılığını sağlayacak, kısacası kurumsallaşmasını sağlayacak çalışma ve çabaların interaktif yöntemle aktarılması amaçlanmaktadır.

Global Kariyer eğitmenlerinden Murat Bakım tarafından verilecek eğitime katılmak isteyenlerin,23 Ekim 2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar https://alto.org.tr/tr/etkinlikler?t=20231026adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Eğitim Hakkında

Bu eğitime kimler katılmalı?

Aile şirketlerinde kurucular, Ortaklar, Şirkette çalışan yeni nesiller, Orta ve üst kademe profesyoneller, Şirket kurmak isteyenler, İnsan kaynakları ve/veya yönetim raporlaması konusunda kendini geliştirmek isteyen profesyoneller.

Bu eğitim katılımcılara ne sağlar?
Aile şirketlerinde kurumsallaşmanın temel adımlarını, Aile değerlerine göre şirketlerin nasıl yapılanması gerektiğinin yanı sıra tüm bunların kurumsal yönetime giden yolda sağladığı faydalar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Katılım belgesi:
Eğitim sonunda katılımcılara kurum onaylı sertifika verilecektir.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.