• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 24 °C

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası indirim protokolü yeniledi

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası indirim protokolü yeniledi
Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları arasındaki indirim protokolü yeniledi.

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları arasındaki indirim protokolü yeniledi.
Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları, ile indirim protokolünü yeniledi. İmzalanan protokole göre oda üyesi esnaflar ile birinci derece yakınları, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları  hizmetlerinden geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yüzde10  indirimli faydalanacak.

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda Başkan Serdar Berk, oda üyesi esnafların yararına bir adım daha attı. Berk  ve yönetimi, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları  ile indirim protokolünü yenileme kararı aldı.
Başkan Berk, odayı ziyaret eden Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları ile birlikte, protokol imzaladı. İmzalanan protokole göre oda üyesi esnaf ve sanatkarlar ile birinci derece yakınları Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları’nın; genel İngilizce, mesleki İngilizce, çocuklar ve gençlere yönelik İngilizce kurs ücretlerinden indirimli faydalanacak. İmzalanan protokol kapsamında kayıtlar için kurumun kendi uygulayacağı indirim oranlarına ek olarak yüzde 10 indirimden yararlanabilecekler.

Protokolün hem Amerikan Kültür Yabancı Dil Kurslarına hem de esnaf ve sanatkarlara hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan Berk, “Esnaflarımıza, hizmet etmeye devam ediyoruz. Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları ile esnaflarımız için geçen yıl yapmış olduğumuz indirim protokolümüzü yenileyerek, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları’nın; genel İngilizce, mesleki İngilizce, çocuklar ve gençlere yönelik İngilizce kurs ücretlerinden indirimli olarak bütün esnaflarımızı faydalandırmayı sürdürüyoruz. Faydalanmak isteyen üyelerimiz, üye kınlık kartlarını mutlaka göstermeleri gerekmektedir. Üye kimlik kartı olmayan üyelerimiz odamıza 1 adet vesikalık fotoğraf getirdikleri takdirde kendilerine üye kınlık kartı çıkarılacaktır. İmzaladığımız anlaşma  hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.