• BIST 10353.84
  • Altın 2453.016
  • Dolar 32.2206
  • Euro 34.7527
  • İzmir 27 °C

Balıkesir Protokolü Bayramlaştı

Balıkesir Protokolü Bayramlaştı
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kurban Bayramı münasebetiyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesindeki bakımevi ile Valilik bünyesindeki Sevgi Evlerini ziyaret ederek yaşlılar ve çocuklarla bayramlaştı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kurban Bayramı münasebetiyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesindeki  bakımevi ile Valilik bünyesindeki Sevgi Evlerini ziyaret ederek yaşlılar ve çocuklarla bayramlaştı.

Uğur, Valilik tarafından düzenlenen Öğretmenevindeki resmi törende de protokol, kamu kurum ve kuruluşları ile STK’ların temsilcileri ile bir araya gelerek bayramlaştı. 

PROTOKOL ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ilk olarak Vali Ersin Yazıcı ile beraber Büyükşehir Belediyesi Firdevs Saraçoğlu Bakımevi’ni ziyaret etti. Ziyarette Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Taner Büyükgöz ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren de hazır bulundular. Başkan Uğur, burada titiz bir şekilde her türlü bakım ve ihtiyaçları karşılanan yaşlılarla her zaman birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti. Bakımevindeki sakinler protokolü çiçeklerle karşıladı. Vali Ersin Yazıcı ve diğer protokol üyeleri de Başkan Uğur ile beraber çeşitli hediyelerin verildiği bakımevindeki yaşlılarla bayramlaştı, sohbet edip hayır dualarını aldılar. Firdevs Saraçoğlu Bakımevi’nde kalan sakinler Vali, Başkan Uğur ve diğer protokol mensuplarına Kurban Bayramı nedeniyle gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler. 

Protokolün bir sonraki durağı ise Balıkesir Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Vali Ersin Yazıcı, Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Taner Büyükgöz ve Emniyet Müdürümüz Ercan Dağdeviren ile Ayten Burhan Erdayı Sevgi Evindeki çocukları ziyaret etti. Sevgi Evinde barınan çocukları sevip onlarla çeşitli konularda sohbet edip bayramlaşan Vali Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur ve diğer protokol üyeleri çocuklarla sohbet edip bayramlaştılar. Başkan Uğur çocuklara çeşitli hediyeler verirken neşeli bir ortamda gerçekleşen bayram ziyaretinin sonunda Sevgi Evindeki çocuklar protokol ile toplu hatıra fotoğrafı çekildi. 

ÖĞRETMENEVİNDE RESEPSİYON
Öte yandan, Balıkesir’deki protokol bayramlaşması Valilik tarafından Öğretmenevinde verilen davette yapıldı. Resepsiyonun ev sahipliğini Vali Ersin Yazıcı yaparken, gelen davetlileri Vali Yazıcı ile beraber Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı karşılayıp bayramlaştılar. Öğretmenevindeki resepsiyona siyasi partiler ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

VALİDEN TERÖR TEPKİSİ
 Öğretmenevindeki resmi bayramlaşma töreninde Vali ve Büyükşehir belediye Başkanı davetlilere hitaben kısa birer selamlama konuşması yaptılar. Kurban Bayramının dünyaya barış ve mutluluk getirmesini dileyen Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, " Ülkemizdeki 15 Temmuz'dan sonra devam eden müttefiklerin bizi zora sokmaya çalıştığı, PKK, DAEŞ gibi terör örgütlerinin ülkemizi zorladığı bu zor günlerin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde aşılacağını düşünüyorum” dedi. Vali Yazıcı, bayram sabahı Van’da meydana gelen terör saldırısını da lanetledi. 

BALIKESİR’DE SAKİN VE HUZURLU BAYRAM
 Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur da tüm Balıkesirlilerin Kurban Bayramını kutladı, kesilen kurbanların hayırlı olmasını diledi. Bayramın Balıkesir’de sakin ve huzur içerisinde geçtiğini kaydeden Başkan Uğur, “Balıkesir'de bayram huzur ve güven içerisinde geçiyor. Bütün hemşerilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyoruz. Bütün hemşerilerimize sağlık, sıhhat, afiyet içinde aileleri ile mutlu bayramlar diliyorum" dedi. 

Bayramlaşma törenine, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay.Taner Büyükgöz, BAÜ Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Dölek, AK Parti Milletvekilleri Sema Kırcı ve Ali Aydınlıoğlu, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.