• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İzmir 21 °C

Başkan Erdoğan Enerji Verimliliği Derneği’ni Ağırladı

Başkan Erdoğan Enerji Verimliliği Derneği’ni Ağırladı
Başkan Erdoğan, “Cari açığı kapatmada en önemli etken enerji verimliliğidir” Denizli Ticaret Odası Enerji Verimliliği Derneği’ni ağırladı.

Başkan Erdoğan, “Cari açığı kapatmada en önemli etken enerji verimliliğidir” Denizli Ticaret Odası Enerji Verimliliği Derneği’ni ağırladı.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Akgün ve dernek yönetim kurulu üyelerini ağırladı.  

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan dernek yönetimi, enerji verimliliği konusunda yaptıkları çalışmaları ve projeleri başkanlara anlatarak yeni projeler ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.  

Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Mehmet Akgün; enerji kaynaklarının ihtiyaçlarımızı karşılamakta yetersiz olduğunu ve bunun sonucunda enerjimizi ithal ettiğimizi ifade ederek, “İthal ettiğimiz her türlü enerji bizim dışa bağımlılığımızı arttırmakta ve cari açığımızı büyütmektedir. Yaptığımız çalışmalarda, hayat şartlarımızdan ödün vermeden evlerimizden işyerlerimize kadar her yerde kullandığımız enerjide yüzde 20’lik tasarruf kapasitemiz olduğunu tespit ettik. Ve bu tasarrufu gün yüzüne çıkartmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ticaret Odası olarak sizlerin de bizlere çalışmalarımızda destek olarak Denizlimizi enerji verimliliği konusunda bilinçlendireceğimize inanıyorum.” dedi.

Enerji Verimliliği Derneği’ni çalışmaları dolayısıyla tebrik eden Başkan Erdoğan, “Ülkemizdeki cari açığın en önemli etkenlerinden birisi enerjidir. Bizler enerjiyi verimli kullanır ve hatta alternatif enerjiye yönelirsek cari açığımızı da o kadar azaltmış oluruz. Denizli’nin bu konuda da duyarlı olduğu ve enerji alanında yatırımlar yaptığını görmekteyiz. 2016 yılı Temmuz ayı sonu itibariyle alınan 73 yatırım teşvik belgesinden 40 adedi enerji sektörü için alınmıştır. Enerji için teşvik alınması bizlere gelecek için umut vermiştir.” dedi.

Önemli faaliyetlere imza atan Enerji Verimliliği Derneğinin Denizli Tüccar ve Sanayici İşadamları Platfomunda olması gerektiğine işaret eden Erdoğan, “Platform üyeleri ile birlikte enerji verimliliğinde farkındalığı daha da arttırabileceğimize inanmaktayım. Bunun için yapılacak ilk platform toplantısında Enerji Verimliliği Derneğinin üyeliği için teklifte bulunacağım. Enerji konusunda platformda dernek olarak yer almanız bizler için çok faydalı olacaktır. Sizlerin hazırlayacağı raporlar ile Denizlimize enerji konusunda büyük katkıda bulunacağımızı düşünüyorum. Umarım ilimiz ve ülkemiz için önemli işler gerçekleştiririz. Denizli Ticaret Odası olarak da derneğimizle her türlü işbirliğine hazırız.” diye konuştu.

Meclis Başkanı Memişoğlu ise dernek yöneticilerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, “Enerji günümüzün ve ülkemizin en önemli konularından bir tanesi. Bu kapsamda Enerji Verimliliği Derneği de önemli işlere imza atmaktadır.” dedi. / EGE BASIN GRUBU

 

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.