• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İzmir 21 °C

Başkan Erdoğan, İl Milli Eğitimi Müdürü Oğuz İle Birlikte Okul Ziyaretleri Yaptı

Başkan Erdoğan, İl Milli Eğitimi Müdürü Oğuz İle Birlikte Okul Ziyaretleri Yaptı
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul ziyaretleri gerçekleştirdi.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul ziyaretleri gerçekleştirdi.  

Başkan Erdoğan ve Müdür Oğuz, ilk olarak Denizli Final Okulları’na gitti. Burada Final Okulları Genel Müdürü Sadi Öztekin ve Sümerpark Genel Müdür Zorhan Sancar tarafından karşılanan Erdoğan ve Oğuz’a okul hakkında bilgiler verildi.

Öztekin, araştırmacı ve sürekli kendini geliştiren gençlik yetiştirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Milletini, ülkesini ve bayrağını seven, geçmişine saygı duyan, geleceğine bilim ve teknolojinin öncülüğünde yön vermeye çalışan, bilgi ve becerilerini yaşamıyla ilişkilendiren bir gençlik yetiştirmek istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda da çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Laboratuvarlara, özellikle de matematik, fizik ve kimya gibi dersleri uygulamalı olarak işlendiği FETEMM laboratuvarına büyük önem veriyoruz. FETEMM eğitim sistemi ile öğrencilerimiz hayallerini somut bir şekilde gerçeğe dönüştürüyor. Böylece öğrencilerimiz zevkli bir şekilde yeteneğine göre fen ve teknoloji konusunda hayata hazırlanıyor.” dedi.  

Ardından Vali Necati Bilican Mesleki Eğitim Merkezi’ne geçildi. Burada da Merkez Müdürü Ali Baran, faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi. Baran, kursiyerlere meslek öğretmeyi amaçladıklarını ifade ederek, “Hayatın her alanında çırak, kalfa ve ustalara ihtiyaç vardır. Biz de iyi eğitim vererek merkezimize gelen kursiyerlerimizi yetiştirmek istiyoruz.” diye konuştu. 

Son olarak Seviye Okulları ziyaret edildi. Burada kurucu müdürler Mahmut Çatlık ve Şaban Varol, okulları hakkında bilgiler verdi. Öğrencileri sadece akademik anlamda değil hayata hazırlama anlamında çaba sarf ettiklerini söyleyen Mahmut Çatlık, “Eğitim faaliyetlerimizin yanısıra öğrencilerimizin kişisel yeteneklerini keşfetmesini, sosyal ve sportif çalışmalar ile güçlü kişiliklere sahip olmalarını istiyoruz. Kültürümüzü gelecek nesillere aktarabilmek için halk oyunlarını zorunlu tuttuk. Geçtiğimiz yıl AIESEC Öğrenci değişim programı çerçevesinde çeşitli ülkelerden öğrencileri Denizli’ye getirdik. Bu gibi etkinliklerle kültürümüzü daha fazla tanıtmak istiyoruz.” dedi.

OĞUZ: EĞİTİM ALANINDA YENİLİK ÜZERİNE YENİLİKLER YAPILMAKTADIR
Müdür Mahmut Oğuz, ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede; “Denizli eğitim, sanayi, turizm, tarım ve ihracatta da ülkemiz illeri ilk sıralarda yer alması nedeniyle; Denizli Milli Eğitim camiası olarak hayırseverlerimizle, meslek odalarımız ve işletmelerimizle birlikte işbirliğine dayalı, daha çok çaba sarf etmenin heyecanı, sorumluluğu ve bilinci içerisinde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Eğitim sistemine katkı sağlayan özel okullarımız da eğitim kalitesinin artırılmasında, birçok yeniliğin eğitim sistemine girmesinde öncü görev üstlenmektedirler. Bu nedenle özel okulların sayısının ve niteliğinin artırılması önemlidir. Bunu da bakanlığımız her fırsatta desteklemektedir. Eğitim alanında yenilik üzerine yenilikler yapılmaktadır.” dedi.

ERDOĞAN: DENİZLİ EĞİTİMDE ÇAĞ ATLAMIŞ
Başkan Uğur Erdoğan ise Denizli’nin eğitimde çağ atlamış olduğunu gördüklerini söyleyerek, “Bizim tek eksiğimiz tanıtım. Denizli üretim, sanayici ve girişimci olması ile tanınıyor. Bugünkü ziyaretlerimizde hem devlet hem de özel okullarımızın üst seviyelerde olduğunu gördük. Fiziki yapılaşmanın yanısıra özel laboratuvar ve sosyal-kültürel çalışmalara imza atılması gerçekten takdire şayan. Bu faaliyetlerin mutlaka tanıtılarak, ulusal çapta eğitimde etkin olduğumuzu kanıtlamalıyız.” dedi.  / EGE BASIN GRUBU

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.