• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İzmir 16 °C

Başkan Uğur'dan Merhaba Bebek Ziyareti

Başkan Uğur'dan Merhaba Bebek Ziyareti
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Susurluk ilçesindeki bir aileye, “Merhaba Bebek” ziyaretinde bulundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Susurluk ilçesindeki bir aileye, “Merhaba Bebek” ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Balıkesir Bir BüyükAile Oluyor“ projesinin 7. durağı olan Susurluk’ta, yeni doğan Zeynep Su bebeği ve ailesini evlerinde ziyaret etti. Susurluk BüyükAile final programında Susurluluklar ile buluşan Başkan Uğur, etkinliklerin ardından yeni doğum yapmış olan Gülden-Yücel Zoroğulları çiftini evlerinde ziyaret ederek dünyaya yeni gözlerini açan kızları Zeynep Su bebeği sevdi, Zoroğulları çiftini tebrik etti. Anneye Merhaba Bebek paketini de veren Başkan Uğur, “Merhaba Bebek projemiz kapsamında Susurluk ilçemizde Gülden – Yücel çiftinin kızı Zeynep Su bebeğe ziyarette bulunduk. Ailesine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Allah analı babalı büyütsün” dedi.
Susurluklu Gülden ve Yücel Zoroğulları çifti ise Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederken, Merhaba Bebek projesinin çok güzel bir proje olduğunu belirterek Başkan Uğur'a teşekkür ettiler. Merhaba Bebek ziyaretinde Başkan Uğur'a, Susurluk Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu da eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi'nin örnek projelerinden olan Merhaba Bebek projesi kapsamında her gün düzenli olarak Beyaz Masa uzman ekipleri tarafından merkez ve ilçelerde gerçekleşen doğumlarda aileleri hastanelerde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur adına ziyaret edip selamıyla birlikte Merhaba Bebek hediye paketini takdim ediyorlar. Düzenli olarak devam eden proje kapsamında bugüne kadar binlerce aileye Merhaba Bebek ziyareti gerçekleştirildi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.