• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 21 °C

Bergama Belediyesi’nde Tanju Çelik Mazbatasını Aldı

Bergama Belediyesi’nde Tanju Çelik Mazbatasını Aldı
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nin karşılıklı saygıyla ve demokratik biçimde geçtiği Bergama’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden Dr. Tanju Çelik başkanlık görevini teslim aldı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nin karşılıklı saygıyla ve demokratik biçimde geçtiği Bergama’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden Dr. Tanju Çelik başkanlık görevini teslim aldı. Kendisini destekleyen herkese teşekkür eden Dr. Tanju Çelik, önceki başkan Hakan Koştu’ya 5 yıldır verdiği hizmetlerden dolayı minnettar olduğunu söyledi. Nezaketi, icraatleri ve emeklerinden dolayı tebrik eden Çelik, çıtayı artırarak devam edeceklerini ifade etti.

Bergama Belediyesi’nde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan eski Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu; “ 2019 yılından itibaren verdiğiniz destek ile 5 yıl boyunca hizmet verme imkanı verdiniz. Zeytinpark, TOKİ, Doğalgaz, Millet Bahçesi, Diş Hastanesi, Düğün Salonu, Hayvan Barınağı, Çevre Yolu, Park ve Çevre Düzenlemesiyle Bergamalı hemşerilerimizin refahını artırdık. Selinos Antik Kanal, Tabakhane ve Eski Çırçır Fabrikası ve diğer restorasyon projelerimizle tarihimize sahip çıktık. Serbest Bölge, Organize Sanayi Bölgesi ve Güneş Enerji Santrali ile geleceğimizi şekillendirdik. Bir Dünya Mirasını yarınlara taşıyacak olmanın sorumluluğuyla hareket ettik ve bugün bu kutlu görevi Sn. Dr. Tanju Çelik’e devrediyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum’’ dedi.

DR. TANJU ÇELİK; TÜM BERGAMA’NIN BELEDİYE BAŞKANIYIM

Belediye mührünü devraldıktan sonra konuşmasını yapan Dr. Tanju Çelik hep birlikte Bergama için çalışacaklarını belirtti. Dr. Tanju Çelik ‘’Demokratik, laik, sosyal ve hukuk devleti  içerisinde üzerimize düşen görevleri devletimiz ve milletimiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu süreçte ve bundan sonra bize destek olan tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren tüm Bergama’nın belediye başkanıyım. Kişi ayrımı yapmaksızın her gün adaletle şehrimizi yönetmeye özen göstereceğim. Yarışın kaybedenin olmadığına inanıyorum. Demokratik bir şekilde yarıştık ve atlattık. Herkese başarılar diliyorum. Bergama kazandı’ dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.