• BIST 10218.58
  • Altın 2445.837
  • Dolar 32.2104
  • Euro 34.6879
  • İzmir 23 °C

CHP Edremit İlçe Başkanlığı Terörü Lanetledi

CHP Edremit İlçe Başkanlığı Terörü Lanetledi
CHP Edremit İlçe Başkanı Av. Yusuf Sel, bir açıklama yaparak İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısını lanetledi.

CHP Edremit İlçe Başkanı Av. Yusuf Sel, bir açıklama yaparak İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısını lanetledi. Konunun insan hayatı olunca siyasetin bittiğini kaydeden CHP İlçe Başkanı Sel, “Bunu yapan eli kanlı katiller insanlıktan nasibi olmayanlardır. İnsanlığa karşı olan terörü şiddetle lanetliyoruz. İktidarı etkin önlemler almaya davet ediyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Başkanı Av. Yusuf Sel, İstanbul-Beşiktaş’ta önceki gün meydana gelen bombalı terör saldırısı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Terörün insanlığa karşı olduğunu kaydeden CHP İlçe Başkanı Sel şöyle dedi; İstanbul bir kez daha kana boyandı. İstanbul bir kez daha vuruldu. Kahpece saldırının sonucu bir kez daha fidan gibi gençlerimizi kaybettik. Bunu yapan eli kanlı katiller insanlıktan nasibi olmayanlardır. Savaş halinde bile siviller gözetilir. İnsanlığa karşı olan terörü şiddetle lanetliyoruz.

Konu insan yaşamı olunca söz bitiyor, siyaset bitiyor. Bu acıları Çorum’ da, Sivas’ da, Kahramanmaraş’ta yaşamaya başladık. Daha sonra 12 Eylül faşizmi ülkeye bir başka terörü getirdi. Yüzlerce insanımızı insanlık dışı işkencelerde kaybettik. Uluslararası güçlerin Ortadoğu’daki çıkarları uğruna 30 yılı aşkın süredir aralıksız canlarımızı kaybediyoruz. Başımıza PKK’yı, IŞID’i, FETÖ’yü musallat ettiler. Çekin ellerinizi bu güzel ülkeden diye haykırıyoruz caddelerde meydanlarda. 

İktidar 2002 yılında neredeyse bitmiş terörle devraldı ülkeyi. Uygulanan yanlış politikalar, çadır mahkemeleri, çözüm süreçleri, verilen tavizler ülkeyi savaş meydanına çevirdi. Sınırlarımız delik deşik,  giren çıkan belli değil. Ülkede ne olduğu belirsiz insanlar cirit atıyor. Ortam her türlü provokasyona açık. 

Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak terörün her türlüsüne karşı olduğumuzu bir kez daha yineliyor, insan haklarına saygılı olmak koşulu ile teröre karşı alınacak önlemleri sonuna kadar destekleyeceğimizi bildiriyoruz. Bu amaçla iktidarı etkin önlemler almaya davet ediyoruz.

Halkımızın acısını yürekten paylaşıyor, kaybettiklerimize rahmet acılı yakınlarına ve ulusumuza baş sağlığı diliyoruz” / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.