• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İzmir 14 °C

Edremit Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Edremit Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Edremit Belediye Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı.

Edremit Belediye Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Toplantıda toplam 64 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Kararın bir oy çokluğu ile geri kalanı ise oy birliği ile kabul edildi. 

Edremit Belediye Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Meclisi Toplantı salonunda yapıldı. Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapılan toplantıda 31 ana gündem ve önergelerle gündeme alınan 33 madde olmak üzere toplam 64 madde görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda Belediye Başkanı Kamil Saka, KKTC Girne Belediyesi’nin resmi daveti üzerine katıldıkları Girne Zeytin Festivali ile ilgili bilgilendirme de bulundu. Eğitim, Kültür, Sanat ve Spor Komisyonu tarafından hazırlanan komisyon raporları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Çevre ve Sağlık Komisyonu tarafından hazırlanarak meclis gündemine gönderilen raporlar görüşülerek karara bağlandı. 

İmar ile ilgili konular İmar Komisyonu’na, diğer bazı gündem maddeleri de incelenmek üzere ilgili ihtisas komisyonlarına sevk edildi. Ayrıca komisyonlardan gelen raporlarda tek tek görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı sonunda yürütülen hizmetler ve planlanan çalışmalar ile ilgili de bilgi veren Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Meclisimizde aldığımız kararların Edremit’imize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Katılan tüm meclis üyesi arkadaşlarıma ve izleyici olarak salonda bulunan yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Toplantıda her ay olduğu gibi işaret dili tercümanı görev yaparken Edremit’te yayın yapan Zeytin FM radyosundan canlı olarak yayınlandı. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.