• BIST 10055.98
  • Altın 2420.658
  • Dolar 32.2925
  • Euro 34.7642
  • İzmir 16 °C

Edremit Belediyesi'nde Bayramlaşma

Edremit Belediyesi'nde Bayramlaşma
Edremit Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla hizmet binası ve belde şubelerinde ayrı ayrı bayramlaşma düzenlendi.

Edremit Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla hizmet binası ve belde şubelerinde ayrı ayrı bayramlaşma düzenlendi. Bayramlaşma merasimine katılımın yoğun olduğu gözlenirken Belediye Başkanı Kamil Saka,  Başkan yardımcıları ve belediye meclisi üyeleri vatandaşlarla tek tek ilgilenerek bayramlaştı.

Edremit Belediyesi’nde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Merkez hizmet binası başta olmak üzere, Kadıköy, Zeytinli, Akçay, Güre ve Altınoluk şubelerinde gerçekleşen bayramlaşmalarda yoğun bir katılım gözlendi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Başkan Yardımcıları Fatma Özgirgin, Mehmet Ertaş ve Belediye Meclisi üyeleri vatandaşların bayramını kutladı. Sıcak bir ortamda geçen bayramlaşmada Başkan Kamil Saka, büyüklerin elini öperken çocuklara da harçlık dağıttı. Başkan Saka,  “Son günlerde aldığımız şehit haberleri ve yaşadığımız acıların taze olması nedeniyle buruk bir bayram yaşıyoruz.  Ama bayramın birleştirici, bütünleştirici ruhuyla ülke olarak kenetlenerek daha güzel yarınları umutla gözlüyoruz. Böyle acıların bir daha yaşanmadığı daha güzel bir Türkiye hayali ile Edremitli hemşehrilerimin ve tüm yurttaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi. Edremit Belediyesi’nin bir gelenek haline getirdiği eski beldeler ve hizmet binalarında yaptığı bayramlaşmalara CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, Edremit Belediyesi Meclis üyeleri, Ed-Bel Genel Müdürü İbrahim Yakın, Esnaf Odaları Başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar da katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.