• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İzmir 20 °C

Eğitim İçin El Ele Veriyorlar

Eğitim İçin El Ele Veriyorlar
Denizli Büyükşehir Belediyesinin lise öğrencilerini üniversite sınavına hazırlamak için 9 yıl önce başlattığı “Eğitim için El Ele Projesi” kapsamında yer alan gönüllü eğitmenler ve öğrenciler motivasyon gecesinde bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin lise öğrencilerini üniversite sınavına hazırlamak için 9 yıl önce başlattığı “Eğitim için El Ele Projesi” kapsamında yer alan gönüllü eğitmenler ve öğrenciler motivasyon gecesinde bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 2008-2009 eğitim öğretim döneminde başlattığı Eğitim İçin El Ele Projesi’ne bu yıl katılan öğrenciler ve gönüllü eğitmenler, düzenlenen motivasyon gecesinde bir araya geldi. North Point Otel’de gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, projede yer alan gönüllü eğitmenler ve öğrenciler katıldı. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, burada yaptığı konuşmada, “Böyle güzel bir projede görev aldığınız için sizleri tebrik ediyorum. Sizlere baktığımda, ‘İyi ki bu projede görev almışız’ dediğinizi görüyorum” dedi.

“İNSANI MUTLU EDEN ŞEYLER”
Zamanın hızlıca akıp gittiğini dile getiren Değirmenci, “Geriye yönelik baktığınızda herkesten ayırt edici bir şeyler yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz. Bir başkası için emek ve zaman ayırdığınızda, tecrübelerinizi onlara aktardığınızda kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Eğitim için El Ele Projesi de hayata başladığınızda sizlerde tatlı bir anı oluşturacak. Burada yeni dostlar ediniyor farklı bir deneyim yaşıyorsunuz. Şundan çok eminim ki hayatınızın ileriki safhalarında ders verdiğiniz öğrencilerle karşılaşacaksınız; ‘Sizden ders almıştık, eğitim için el ele vermiştik’ diyecekler. İnsanı mutlu eden şeyler bunlar” dedi.

“BİZ BUNA GÖNÜLLÜLÜK DİYORUZ”
Değirmenci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Emeğinizden, işinizden ve zamanınızdan toplum için vakit ayırabilmek; biz buna gönüllülük diyoruz. Bu güzel duygular, sizden bu hizmeti alan arkadaşlara da sirayet edecek. Onlar da bir başkası için toplum için zamanlarını, bilgilerini ve tecrübelerini aktaracaklar. Sizlere çok teşekkür ediyorum.” / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.