• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 26 °C

Eroğlu'ndan Miting Gibi Aday Adaylığı Açıklaması

Eroğlu'ndan Miting Gibi Aday Adaylığı Açıklaması
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerle seçimler için partilerde aday adayları açıklamaları gelmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi'den Aliağa Belediye başkanlığı aday adaylığını miting havasında açıklayan Barış Eroğlu “Bir hayalim var; Doğduğum

MİTİNG GİBİ ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

EROĞLU: " KANGREN OLMUŞ SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ADAYIM"

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerle seçimler için partilerde aday adayları açıklamaları gelmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi'den Aliağa Belediye başkanlığı aday adaylığını miting havasında açıklayan Barış Eroğlu “Bir hayalim var; Doğduğum bu kenti Kuzey Ege Bölgesinin en yaşanılabilir ve marka değeri en yüksek ilçesi yapmak için adayım. Bu, benim ilçeme olan en büyük borcumdur” dedi.

KANGREN OLMUŞ SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ADAYIM
Aliağa CHP ilçe binası önünde partililerin yoğun ilgi gösterdiği aday adaylığı açıklamasında konuşan İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu küskünlük ve dargınlıkları ortadan kaldırmak için Aliağalıların ortak adayı olmak için yola çıktığını belirtti. Eroğlu:" Aliağalıların ekonomik ve sosyal sorunlarıyla,  ilçemizin özellikle son 10 yılda artarak büyüyen ve kangren olmuş sorunlarını çözmek için adayım. Emek kenti olan Aliağa’mızda emeğin kutsallığına inanan, emekçisi ile omuz omuza çalışan, çalışanına sendikal haklarını vererek iş güvencesi sağlayan, çalışanına değer veren bir yönetim anlayışını hakim kılmak için adayım" dedi.

UYGUN FİYATLI KONUTLAR ÜRETMEK İÇİN ADAYIM
Barış Eroğlu Kentin gelişimine katkı sunan, katma değer üreten yatırımcıların, gittikçe büyüyen sorunlarını çözmek, üretim süreçlerindeki işleyişlerini kolaylaştırmak için aday olduğunu söyledi. Eroğlu: " Deprem kuşağında yer alan ilçemizde hızlı bir şekilde kentsel dönüşümü gerçekleştirerek, vatandaşlarımıza sağlıklı ve güvenli yaşam alanları sunmak için adayım. En temel sorunlarımızdan biri olan barınma problemimizi çözmek ve belediyemiz eliyle kuracağımız kooperatiflerle vatandaşlarımıza uygun fiyatlı konutlar üretmek için adayım.

ALİAĞAYI MARKA DEĞERİ YÜKSEK İLÇE YAPMAK EN BÜYÜK BORCUMDUR
Aliağayı markadeğeri yüksek bir ilçe yapmak istediğini ifade eden Barış Eroğlu: " Doğduğum bu kenti Kuzey Ege Bölgesinin en yaşanılabilir ve marka değeri en yüksek ilçesi yapmak için adayım. Bu, benim ilçeme olan en büyük borcumdur" dedi.

İnşaat mühendisi Barış Eroğlu ayrıca: "Kapatılan çocuk kreşimizi çağın gereklerine uygun bir şekilde yeniden açarak çocuklarımızın daha ekonomik koşullarda eğitim almalarını sağlamak ve ailelerimizin hayatlarını kolaylaştırmak,İlçemizde yaşayan yaşlı, bakıma muhtaç bireylerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, ihtiyaçlarını karşılamak ve onların her an yanlarında olmak, Çocuklarımız ve gençlerimizin eğitim hayatlarına destek olmak, özellikle şehir dışından ve merkeze uzak mahallelerimizden eğitim amaçlı gelen öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını güvenli ve konforlu bir şekilde sağlamak, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünü kurarak, Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi, Eşitlik Birimi, Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Birimi kompleksini belediyemiz bünyesinde hayata geçirmek için adayım" dedi.

ADAYI ÖN SEÇİM BELİRLEMESİ EN BÜYÜK TEMENNİMDİR
CHP'Lİ aday adayı Eroğlu bütün yol arkadaşlarına başarılar dileyerek şunları söyledi:" Bugün hepinizin huzurunda Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Belediye Başkan Aday Adaylığına, Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığına başvuran ve başvuracak bütün yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Adayımızın üye bazında ön seçim yapılarak belirlenmesi en büyük temennimdir.
Genel merkezimiz aday belirleme sürecinde hangi yöntemi kullanacaksa o yöntemi şimdiden kabul ettiğimi beyan ediyorum. Hangi arkadaşımız Belediye Başkan Adayımız olursa, sonuna kadar yanında olacağımı huzurlarınızda ilan ediyorum" dedi.

GÜN ALİAĞA'MIZA SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR
Barış Eroğlu son olarak: "Tarlada izimiz, harmanda yüzümüz, cesurca söyleyecek sözümüz, yapacak çok işimiz var" dedi. Eroğlu:" Gün, kişisel hesapların günü değil.Gün, geçmiş kırgınlıkların günü değil. Gün, yaşadıklarımızın farkında olma günü. Gün Aliağa’mıza sahip çıkma günü.Bu bilinçle ve sizlerden aldığım güçle buradayım.Kentimize el ele, gönül gönüle hep birlikte sahip çıkacağımızı, bu kentin sahipsiz olmadığını haykırmak için bir araya geldik. Gecemizi gündüzümüze katmaya, çalınmadık kapı ulaşılamadık bir yer bırakmadan büyük bir özveri ve coşkuyla koşturacağımız, yorulacağımız ve sonunda mutlaka kazanacağımız mücadeleye hoş geldiniz" dedi.

chp-01-001.jpgchp-04-001.jpgchp-06.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.