• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 17 °C

Gençlik Meclisi, Yerel Yönetimler ve Gençlik Zirvesi’nde

Gençlik Meclisi, Yerel Yönetimler ve Gençlik Zirvesi’nde
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Gençlik Kalkınma Derneği’nin Ankara’da düzenlediği Yerel Yönetimler ve Gençlik Zirvesine katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Gençlik Kalkınma Derneği’nin Ankara’da düzenlediği Yerel Yönetimler ve Gençlik Zirvesine katıldı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Gençlik Kalkınma Derneği’nin Ankara’da düzenlediği Yerel Yönetimler ve Gençlik Zirvesine katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz ve yürütme kurulu üyelerinin yer aldığı zirvede Denizlili gençler, “Yereldeki Çalışmaları İle En İyi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Örneği” olarak sunum yaptı. Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, Türkiye’nin 81 ilinden katılım gösteren STK temsilcilerine Kent Konseyinin kent yaşamındaki önemini ve gençlik meclisinin 10 yıllık süreçte ulusal ve uluslararası platformlarda yönettiği projeleri anlattıklarını söyledi. 

DENİZLİ KÜLTÜRÜ TANITILDI
Zirvede düzenlenen Gençlik Meclisi stantında Denizli kültürünü tanıttıklarını da ifade eden Yılmaz, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinin “Gençlik Meclislerinin Güçlendirilmesi ve Gençlik Meclisleri Ağı Oluşturulması Projesi”nin bölge ortağı olduğunu ve 5.bölgesel toplantısına ev sahipliği yaptıklarını hatırlattı.

ZİRVEDE NELER KONUŞULDU?
Gençlik ve Kalkınma Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen zirvede, Türkiye’de Gençlik Meclislerinin Güçlendirilmesi ve Gençlik Meclisleri Ağı Oluşturulması Projesi ele alındı. Projede gençlik meclislerinin kurumsal yapılarının güçlendirilmesini, farkındalığının arttırılmasını ve gençlerin yerellerinde ve ulusalda gönüllü çalışmalar yapabilecekleri mekanizmaların oluşturması hedeflendi.  /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.