• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 19 °C

Hamza Dağ'dan Şakran'a Kanalizasyon Sözü

Hamza Dağ'dan Şakran'a Kanalizasyon Sözü
Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Şakran bölgesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Şakran bölgesindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda, bölge sakinlerinin sorunlarını dinleyen Dağ, büyükşehirin kent ve belde sorunlarına duyarsız kalmaması gerektiğini vurguladı. Dağ, " Kentlerimizin, beldelerimizin sorunlarına kulak tıkayan, görmezden gelen Büyükşehir, 1 Nisan’dan sonra olmayacak. Şakran’ımızın da, Aliağamızın da Büyükşehirin görev ve sorumluluk alanına giren yatırım ve projeleri hızla gerçekleştireceğiz" dedi.
 
Yıllardır Çözülmeyen Sorun: Kanalizasyon 
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 10 yıldır Şakran'ın kanalizasyon sorununun çözümü için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yatırım talep ettiklerini ancak bu talebin karşılanmadığını belirtti. Acar, " Büyükşehire, artık 21. yüzyıldayız, Şakran’ımızın kanalizasyonunu lütfen yapın dedik. Foseptik fiyatları çok arttı. Biz Aliağa Belediyesi olarak vidanjör kiralayıp düşük fiyata vidanjör hizmeti vermeye çalıştık. Büyükşehir bundan 2 yıl kadar önce bir arıtma tesisi ihalesi yaptı.  2 yıldır bu arıtma tesisiyle ilgili sadece 15 metrekare beton atmışlar.  2 yıldır bunu bu şekilde bekliyor. İnşallah, Sayın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız inşallah Aliağa Belediyesiyle birlikte, hep birlikte Şakran’ımızın özlenen o altyapısını, kanalizasyonunu kazandıracağız" dedi.

Kanalizasyonu Bitirmek Sözümüz Olsun
Hamza Dağ, İzmir genelinde karşılaştığı en büyük problemlerden birinin kanalizasyon olduğunu belirtti. "Kanalizasyon yapması gereken yer İZSU, yani İzmir Büyükşehir Belediyesi" diyen Dağ, seçilmesi halinde Şakran başta olmak üzere İzmir'in kanalizasyon sorununu çözme sözü verdi. Dağ, "1 Nisan'dan itibaren sizlerin teveccühü ve desteğiyle bu şehrin şehri emini olursam, burada kanalizasyonu bitirmek sözümüz olsun" diyerek, seçmenlerden destek istedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.