• BIST 10471.32
  • Altın 2458.977
  • Dolar 32.7488
  • Euro 35.0201
  • İzmir 35 °C

İzmir Fuarı 650 Milyon TL Ticaret Katkısı Hedefi!

İzmir Fuarı 650 Milyon TL Ticaret Katkısı Hedefi!
Bu yıl 42.’si düzenlenecek olan CBME Türkiye’nin, uluslararası anne, bebek ve çocuk ürünleri sektörüne 650 milyon liralık ticaret katkısı sağlaması bekleniyor.

Bu yıl 42.’si düzenlenecek olan CBME Türkiye’nin, uluslararası anne, bebek ve çocuk ürünleri sektörüne 650 milyon liralık ticaret katkısı sağlaması bekleniyor. “Sektörümüz, Orta Doğu-Kuzey Afrika (MENA) bölgesinin üretim üslerinden biri olan Türkiye’nin üretim, tedarik ve ihracat gücünün önemli bir temsilcisi” diyen Fuar Direktörü Hatice Dinçer, “BDT, Balkanlar, Kuzey Afrika ve Orta Doğu'daki büyük pazar potansiyelinden yararlanmak isteyen üretici firmalar için, CBME Türkiye fuarı büyük bir fırsat. 30 yılı aşkın süredir, bu coğrafyanın anne, bebek ve çocuk ürünleri ihtiyacını, fuarımıza katılan firmalar karşılıyor” dedi. 

Aralarında İzmir’den firmaların da olduğu yurt içi ve yurt dışından 1.000’in üzerinde markanın en yeni ürünlerini sergileyeceği CBME Türkiye, 11 – 14 Aralık 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Fuarda;  Bebek Çocuk Taşıma ve Güvenlik Araç Gereçleri, Bebek Bakımı ve Beslenmesi, Oyuncak ve Bisiklet, Yenidoğan ve Bebek Giyim, Çocuk ve Genç Giyim, Abiye Giyim, Pijama, Çorap, Çamaşır ve Aksesuar ile Mobilya ve Ev Tekstili Ürünleri gibi çok geniş bir yelpazede yeni ürün, tasarım ve koleksiyonlar bir arada sergilenecek. 

Uluslararası anne, bebek ve çocuk ürünleri sektörü, yeni ticaret fırsatları için CBME Türkiye’nin 42’nci edisyonuna hazırlanıyor. İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleyecekleri buluşma için stant satışlarının tüm hızıyla devam ettiği bilgisini paylaşan Fuar Direktörü Hatice Dinçer, “Hem yurtiçinden hem yurtdışından çok sayıda  firma şimdiden fuardaki yerini aldı. Yine yoğun bir katılımcı ilgisi var. Yurtdışı tarafında uluslararası büyük ölçekli tüm fuarlarda tanıtım ve pazarlama çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. CBME Türkiye’nin online ziyaretçi kayıtlarını da Haziran ayı itibariyle açmayı planlıyoruz. Fuarımıza 120’den fazla ülkeden 20 bini aşkın profesyonelin gelmesini bekliyoruz” dedi. 

Informa Markets tarafından bu yıl 42.’si gerçekleştirilecek olan CBME Türkiye’de, perakendeciler, büyük mağazalar, e-ticaret siteleri, toptancılar, üreticiler, marka sahipleri, tedarikçiler, satın alma ofisleri ve ithalatçılar ile distribütörler, sektörün 2025 koleksiyonlarını, birbirinden özel tasarımlarını ve inovatif yeniliklerini bir arada görme fırsatı bulacak. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.