• BIST 10064.78
  • Altın 2425.048
  • Dolar 32.2428
  • Euro 34.7943
  • İzmir 20 °C

Kahraman’a Güvenoyu

Kahraman’a Güvenoyu
Gemlik’te Kurulu bulunan Bursa Zihinsel Engellileri Koruma Derneği olağan kongresi Kent Konseyi Toplantı Salonunda yapıldı.

Gemlik’te Kurulu bulunan Bursa Zihinsel Engellileri Koruma Derneği olağan kongresi Kent Konseyi Toplantı Salonunda yapıldı. 3 yıllığına yenilenen kongrede mevcut başkan Ersin Kahraman ile devam kararı çıktı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından gündem maddelerine geçilen kongrede divan başkanlığına Ahmet Çakmak, üyeliklere ise Fatih Buluk ve Cemal Kurt seçildikten sonra maddeler tek tek oylandı.

Oylama öncesi söz alarak konuşan başkan Ersin Kahraman, geçen iki yıllık süreci değerlendirdi. Onca borç yükü ve sıkıntılar içerisinde göreve geldikleri günden bu yana yapılan faaliyetler hakkında bilgi veren Kahraman, katkıda bulunanlara da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Üç yıllığına yeni göreve seçilen Ersin Kahraman sözlerinde yeni yönetim ile birlikte daha da verimli çalışmalar üretmeye gayret edeceklerini dile getirdi. Bitirilen 2 yıllık sürede geziler, yemek programları, engeliler gününe özel programların yanı sıra birçok sosyal aktiviteler gerçekleştirildiğini söyleyen Kahraman, aynı süreçte okula bir ilave sınıf ve birdi Fizyoterapist eğitimci kazandırdıklarını dile getirdi.
Belediye meclis kararı alınmasında ki katkılardan dolayı tüm parti gruplarına da teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Kahraman, desteklerinden dolayı, Borusan Grubu ve Zafer Işık’a da teşekkür etti.

Engellileri temsil eden sivil toplum kuruluşları ile ortak sosyal faaliyet ve işbirliği yaparak insani ve barışçıl faaliyetlerde bulunmaya devam edeceklerini söyleyen Kahraman, “Derneğimiz, her toplum bireyi gibi bedensel ve zihisel engellilerin de her alanda yer almalarına destek vererek insanlığa örnek olabilecek düzeyde bir kişiliğe sahip olmalarını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Her insan bir engelli adayıdır, toplum olarak hepimiz böyle düşünmeli ve engellilerimize öyle davranmalıyız. Onları ne kadar mutlu edersek bizlerde mutlu o kadar mutlu oluyoruz. Bu yoldaki çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Çoğunluk sağlanan kongre sonunda yapılan oylamada yönetim kurulu üyeliklerine Ersin Kahraman, Mukaddes Serim, Fehmi Arslan, Fatih Buluk, Cemal Kurt seçilirken, denetim kurulu üyeliklerine ise Ahmet Çakmak, Ahmet Gazi Memiş, Sevim Koçdemir seçildiler. // EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.