• BIST 10150.58
  • Altın 2459.504
  • Dolar 32.277
  • Euro 34.9682
  • İzmir 26 °C

Karacabey Yolu Ulaşıma Açık

Karacabey Yolu Ulaşıma Açık
Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de desteğiyle, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın durduğu Bursa – Karacabey Yolu’nda yaşanan mağduriyet giderildi, yol ulaşıma açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de desteğiyle, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın durduğu Bursa – Karacabey Yolu’nda yaşanan mağduriyet giderildi, yol ulaşıma açıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kısa sürede alınan önlemlerle bölgedeki vatandaşlara kumanya ve yakıt ulaştırıldı.

Kentte yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle Bursa - Karacabey Yolu’nun 50. km’sinde Uluabat yakınlarında tırların yan yatması ve ulaşımın durması nedeniyle yolda kalan vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi seferber oldu. Yaşanan olay nedeniyle yolda yaklaşık 40 km araç trafiği oluştuğu ve 2000 civarında vatandaş da uzun saatler yolun açılmasını bekledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin talimatı üzerine kısa sürede orgabize olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgede mahsur kalan vatandaşlar için 5 bin adet kumanya ve yakıtı ulaştırdığı vatandaşlara destek oldu.

Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin de çalışmalarıyla açılan yolda Büyükşehir Belediyesi ekip ekipman ve araçları da bölgeye lojistik destek sağladı.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, kentin her köşesinde kar temizleme ve tuzlama gibi karla mücadele çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Bursa’nın 17 ilçesinde 1076 mahallede, 24 saat karla mücadele faaliyetlerini yoğun olarak sürdürüyor. Vatandaşlar ihtiyaç halinde ALO 153 ve (0224) 716 27 87 numaralarından Büyükşehir Belediyesi’ne ulaşabilecekler. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.