• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 18 °C

Kılıçdaroğlu’ndan Menteşe’ye Tam Not

Kılıçdaroğlu’ndan Menteşe’ye Tam Not
Menteşe Belediyesi “Meme Kanseri Farkındalık” ayı kapsamında pazaryeri girişinde kurduğu stantta Kılıçdaroğlu’ndan Menteşe’ye Tam Not

KILIÇDAROĞLU’NDAN MENTEŞE’YE TAM NOT

Menteşe Belediyesi “Meme Kanseri Farkındalık” ayı kapsamında pazaryeri girişinde kurduğu stantta Kılıçdaroğlu’ndan Menteşe’ye Tam Not

Menteşe Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Türkiye’nin öncü belediyelerinin tanıtımının yapıldığı “Cumhuriyet Halk Partisi Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor” tanıtım günleri kapsamında Ankara’da görücüye çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışını yaptığı tanıtım günlerine Milletvekilleri, CHP İl ve İlçe Başkanları, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Kadın ve Gençlik Kolları ile partililer katıldı. Tanıtım günleri açılışı öncesinde Genel Başkan Kılıçdaroğlu Menteşe ilçesinin muhtarları ile bir araya gelerek ülke gündemi ve siyasi çalışmalar üzerine sohbet etti.

Başkan Gümüş, “Menteşe’yi Birlikte Yönetiyoruz”

Menteşe Tanıtım Günlerinin açılışı Menteşe Belediyesi’nin bugüne kadar yapmış olduğu hizmet ve projeler ile kentin tarihi ve kültürel değerlerinin yer aldığı tanıtım filminin gösterimi ile başladı.

Tanıtım filminin ardından, yaptığı konuşmasında Menteşe’nin Sevgi, Hoşgörü, Tarih ve Kültür Kenti olduğunu belirten Başkan Gümüş, “ Göreve geldiğimiz günden bu yana, sizin çalışkanlığınızı örnek alıyor, amatör ruhumuzu ve ilk günkü heyecanımızı yitirmeden Büyükşehir Belediyemiz ile el ele vererek çalışıyor, insan odaklı projelerimizi halkımızla, muhtarlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle ve ekibimle tek tek hayata geçiriyoruz. Vizyonumuzu ve Misyonumuzla halkımızdan aldığımız güçle, Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkıyor, Atatürkçü, Çağdaş ve Sosyal bir belediye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Geçmişine bağlı, geleceğine umutla bakan yenilikçi, fark yaratıcı fikirler üretip, vatandaş odaklı örnek projelere imza atıyoruz. Gençlerimizi, çocuklarımızı, köylümüzü ve kentlimizi yönetim sürecine katıyoruz. Çünkü biz Halkçı, Sosyal Bir Belediyeyiz. Çünkü biz birliğe, beraberliğe inanıyoruz. Halkımızla el ele gönül gönüle verip, “Menteşe’yi Birlikte Yönetiyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise “Menteşe’nin kendisi gibi genç bir belediye Başkanı var. Çalışkan ve halkın içinde ve herkesi kucaklayan Bahattin Başkanımızı yakından takip ediyorum. Çok önemli başarılara imza atıyor. Demek ki çalışınca oluyormuş. Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Gümüş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ebru tablosu ile Menteşe’nin yöresel ürünlerinden çam balı, zeytinyağı ve Muğla Sucuğu hediye etti.

Daha sonra CHP Genel Merkezi içerisinde belediyenin projelerinin ve kentin kültürel değerleri ile yöresel lezzetlerin yer aldığı stantları ziyaret eden Kılıçdaroğlu Başkanlar ile beraber yörük ayranı içti, gözleme yedi, Maket Muğla Evini ziyaret eden Kılıçdaroğlu ev ile ilgili Başkan Gümüş’ten bilgiler aldı. Menteşe Halk Oyunları ekibinin gösterisini büyük beğeniyle izleyen Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Başkan Gümüş’ü tebrik ettiler.

Başkan Gümüş’ün konuklarla tek tek ilgilendiği “Menteşe Tanıtım Günleri”, kapsamında bölgeyi anlatan “Tanıtım Filmi” büyük ilgi gördü. Kuzulu Kapı, dokuma tezgahı, geri dönüşüm parkı, yöresel ürünlerin, lezzet ve tatların sunulduğu stantlar katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Menteşe Belediyesi tanıtım günleri, 10 Kasım 2016 Perşembe Gününe kadar devam edecek./ EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.