• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 28 °C

Mapar Otomotiv’den İzmir’e 7 bin metrekarelik Temsa servisi

Mapar Otomotiv’den İzmir’e 7 bin metrekarelik Temsa servisi
İzmir Bornova’da Mapar Otomotiv tarafından yapımı tamamlanan Temsa Yetkili Servisi hizmete girdi.

Mapar Otomotiv’den İzmir’e 7 bin metrekarelik Temsa servisi

İzmir Bornova’da Mapar Otomotiv tarafından yapımı tamamlanan Temsa Yetkili Servisi hizmete girdi. 7 bin metrekarelik büyüklüğüyle dikkat çeken servis, Temsa portföyündeki tüm otobüs ve midibüslerin yanı sıra FUSO Canter modellerinin servis ve bakım işlemleri yapılacak.

Türkiye’deki araç parkını genişletmeye devam eden Türk ticari araç sektörünün köklü markalarından Temsa, 2021 yılında başlattığı servis ağı dönüşüm projesini yaygınlaştırmaya devam ediyor.Satış sonrası hizmetler dönüşümün ana prensibi olarak belirlediği müşteri memnuniyetini, İzmir ve çevre illerde de güçlendirmek için önemli bir adım atan TEMSA, bölgedeki yeni servisini hizmete açtı.

Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Hıdır Erdi Şahin ve İzmir Şubesi Genel Müdürü Caner Perk’in ev sahipliğindeki açılış törenine, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Temsa CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, Temsa Satış Sonrası Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Önder Göker, Temsa Satış Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp, Temsa Satış Direktörü Baybars Dağ, Temsa yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Mapar Otomotiv tarafından gerçekleştirilen yatırımla yapımı tamamlanan servis, ticari araç segmentinin en önemli kriterlerinden biri olan hızlı ve güvenilir yol yardım hizmetini bir adım daha ileriye götürerek, Temsa’nın bölgesel gücünü pekiştirecek.

TİCARİ ARAÇ SEKTÖRÜNE İLHAM KAYNAĞI OLACAK
Düzenlenen törende konuşan Temsa CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, Temsa’nın sahip olduğu tüm kurumsal yönetişim esaslarının yanında değerlerine bağlı, iddialı iş yapan, müşterisini merkeze alan bir şirket olduğunu hatırlatırken, “Mapar Otomotiv’in gerçekleştirdiği bu yatırım aslında sadece İzmir’e, Ege’ye, Temsa’ya fayda sağlayan bir yatırım değil. Bu yatırımlar arttıkça, satış sonrası hizmetler böyle ilham verici hikayelerle zenginleştikçe, üretimde Avrupa’nın bir numarası olan Türk ticari araç sektörü de ülkemizde hak ettiği değeri daha iyi görecek. Ülkemize, insanımıza daha kalıcı bir değer yaratmak için bu yatırımların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu yatırımı hayata geçirerek, Türk ticari araç sektörüne ilham kaynağı olan başta Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin ve İzmir Şube Genel Müdürü Caner Perk olmak üzere, tüm MaparOtomotiv ailesini yürekten tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Mapar Otomotiv İzmir Şube Genel Müdürü Caner Perk ise Temsa ile uzun soluklu ve başarılarla dolu bir işbirliğine imza attıklarını belirten Caner Perk, “Temsa servisimiz 3 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplam 7 bin metrekarelik bir alana kurulu. Şu an 21 kişilik bir istihdam yaratıldı. 2024 yılı içinde bu sayının 50’ye ulaşmasını hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
TÜM TEMSA ÜRÜN GAMINA HİZMET VEREBİLECEK
Temsamarka tüm otobüs ve midibüslerin yanı sıra FUSO Canter modellerinin servis ve bakım işlemleri gerçekleştirilecek. Mapar-İzmir bu kapsamda, Temsa ürün portföyündeki tüm araçlara hizmet verebilen Türkiye’deki ender servis noktalarından biri olacak.
Temsa’nın İzmir bölgesindeki 4’üncü servisi olarak hizmet verecek MAPAR-İzmir, 7 bin metrekarelik büyüklüğüyle dikkat çekiyor. En ileri satış sonrası hizmet teknolojilerinin kullanıldığı merkezde, otobüslere hizmet verebilecek toplam 8 adet kanallı ve 6 adet kanalsız hizmet alanı bulunuyor. Hizmet alanlarında, tesise ait özel alanda depolanan tüm yağlar kanal ve hizmet alanına otomatik olarak şarj ediliyor. İş gücü verimliliğini artıran bu otomatik sistem,her bir araç için gerekli bakım ve onarım süresini kısaltarak önemli bir zaman ve maliyet avantajı yaratıyor. İzmir Şehir Terminali’ne 3 kilometre mesafede merkezde ayrıca, toplam 800metrekarelik alanı kapsayacak şekilde 1adet boya mix alanı, 2 adet boyahane alanı, 1 adet boya fırını yer alıyor. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.