• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 26 °C

MCBÜ Turgutlu Meslek Yüksekokulu Yeni Kafeteryası Hizmete Girdi

MCBÜ Turgutlu Meslek Yüksekokulu Yeni Kafeteryası Hizmete Girdi
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu’nun yeni kafeteryası, 3 Ekim 2016 tarihinde açılışı yapılarak hizmet vermeye başladı.

MCBÜ TURGUTLU MESLEK YÜKSEKOKULU YENİ KAFETERYASI HİZMETE GİRDİ

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu’nun yeni kafeteryası, 3 Ekim 2016 tarihinde açılışı yapılarak hizmet vermeye başladı.

Açılış Törenine Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi ile birlikte, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan,  Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Gümüş ve Prof. Dr. Birol Kovancılar, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Elvan Sayıt Bilgin, Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kenan Yalınız, öğretim elemanları, öğrenciler ve çalışanlar katıldı.

REKTÖR PROF. DR. ÇELEBİ: “ÖĞRENCİ ODAKLIYIZ, İNSAN ODAKLIYIZ VE HİZMET ODAKLIYIZ”

Rektör Prof. Dr. Kemal Çelebi, üniversitelerin öğrencilerine ve çalışanlarına her bakımdan modern, çağdaş, keyif veren, onları motive eden rahat ve huzurlu mekânları sunmak zorunda olduğunu vurguladığı konuşmasında şunları söyledi: “Öğrenci odaklı, insan odaklı ve hizmet odaklı olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında, Turgutlu Meslek Yüksekokulundaki eksiklerimizi de hızla gidermeye çalışıyoruz. Bu gün burada, okulumuza yakışır; öğrencilere hitap eden, daha sağlıklı ve modern bir kafeteryanın açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu tür çalışmalarımız, yatırımlarımız hızla devam edecek. Bu kafeteryanın açılmasında emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum ve bu mekânın başta öğrencilerimiz olmak üzere çalışanlarımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”/Ege Basın Grubu

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.