• BIST 10173.42
  • Altın 2445.956
  • Dolar 32.2822
  • Euro 34.9585
  • İzmir 17 °C

Profesyoneller Uygun Çalışma Alanlarını Mobil Uygulamalarla Buluyor

Profesyoneller Uygun Çalışma Alanlarını Mobil Uygulamalarla Buluyor
Regus’un dünya genelinde yapmış olduğu son araştırmaya göre, dijital çağı yakalayan çalışanlar bir sonraki çalışma alanlarını bulmak için mobil uygulamalardan faydalanıyor.

PROFESYONELLER UYGUN ÇALIŞMA ALANLARINI MOBİL UYGULAMALARLA BULUYOR

Regus’un dünya genelinde yapmış olduğu son araştırmaya göre, dijital çağı yakalayan çalışanlar bir sonraki çalışma alanlarını bulmak için mobil uygulamalardan faydalanıyor. İş dünyasından insanlar, çalışma alanları ve hazır ofisler bulmak için mobil uygulamaların ne kadar önemli olduğunu göstermiş oldular.  Y kuşağının iş hayatındaki etkinliğinin daha da artmasıyla birlikte yükselen ekonomilerde akıllı telefonlar daha da yaygınlaştıkça çalışma alanı bulmak için mobil uygulamaların kullanımının da artması bekleniyor.

Global işgücü her geçen gün daha da mobil ve birbirine bağlantılı bir yapıya kavuşurken, farklı lokasyonlarda ve bazen de çok kısa süre içinde uygun çalışma alanları ve hazır ofisler bulma ihtiyacı giderek artıyor. Hazır ofisler ve esnek çalışma alanları konusunda dünyanın lider tedarikçisi Regus tarafından yapılan son araştırmaya göre, dijital çağı yakalamış çalışanlar bir sonraki çalışma alanlarını bulmak için mobil uygulamaları her geçen gün daha fazla kullanıyor. Böylece günümüz çalışanları bir toplantıdan diğerine giderken çalışma alanları ve hazır ofisler bulmak için internete ve web uygulamalarını daha çok kullanıyorlar. Mobil uygulamaları ister tablet ister akıllı telefonları ile kullansınlar her ihtiyaca yönelik bir uygulama olduğu beklentisiyle büyüyen  genç kuşak çalışanların, bir sonraki çalışma lokasyonunu bulmak için de bu gibi çözümleri daha fazla tercih etmeleri bekleniyor. İşgücüne katılanlar arasında Y kuşağından kişilerin sayısı artıp, yükselen ekonomilerde akıllı telefonlar daha da yaygınlaştıkça çalışma alanı bulmak için mobil uygulamaların kullanımının da artması beklentiler arasında yerini alıyor.

ÇALIŞMA ALANI REZERVASYONLARININ 10’DA 1’İ MOBİL UYGULAMALARLA YAPILIYOR....

Regus araştırmasının sonuçlarına göre; seyahat rezervasyonlarının beşte birinden fazlası mobil uygulamalarla gerçekleştirilirken iş dünyasından insanların da neredeyse onda biri çalışma alanı rezervasyonu yapmak için mobil uygulamaları kullandıklarını belirtiyor.

Regus Türkiye Ülke Müdürü Betül Genç, "Bu eğilime biz de tanık oluyoruz; Regus mobil uygulamasının kullanıcı sayısında önceki yıla göre %300 oranında bir artış meydana geldi. Kullanıcılar mobil uygulama sayesinde, sözleşme veya kayıt ücreti gibi zorluklarla uğraşmaya gerek kalmadan, toplantı odaları, özel ofisler, co-working alanları ve business lounge'lar için kolaylıkla rezervasyon yaptırabiliyorlar" diyor.

TEK LOKASYONDA ÇALIŞMA MODASI GEÇTİ

Araştırmaya yanıt verenlerin %53'ü haftanın yarısında hatta daha uzun süre ofis dışında çalıştıklarını bildirirken, yanıt verenlerin neredeyse onda biri (%7) en yakın çalışma alanını bulmak için mobil uygulamaları kullandığını vurguladı.

Günümüzde işgücünün özelliklerinin değiştiğine ve daha da dijital ve mobil bir yapıya kavuştuğuna dikkat çeken Regus Türkiye Ülke Müdürü Betül Genç, şunları söyledi:

 “İş dünyasından insanların yarısından fazlası için tek bir lokasyonda bütün bir hafta boyunca çalışmanın modası geçti. Ama diğer taraftan, çalışanların ofis dışındayken de bağlantıyı sürdürmeleri ve verimli çalışmaları gerekiyor. Bunun doğal sonucu ise günümüz çalışanları, özellikle bir toplantıdan diğerine sürekli seyahat ederken, çalışma alanları ve hazır ofisler bulmak için internete ve web uygulamalarına çok daha fazla başvuruyorlar. Mobil uygulamaları ister tablet ister akıllı telefonları ile kullansınlar her ihtiyaca yönelik bir uygulama olduğu beklentisiyle büyümüş olan genç kuşaktan çalışanların, bir sonraki çalışma lokasyonunu bulmak için de bu gibi çözümleri gitgide daha fazla tercih etmeleri ise beklenen bir sonuç." /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.