• BIST 10173.42
  • Altın 2440.899
  • Dolar 32.27
  • Euro 34.9283
  • İzmir 23 °C

Referandum startı Emir Sultan`da Verildi

Referandum startı Emir Sultan`da Verildi
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile birlikte ziyaret ettiği Emir Sultan Türbesi’nde önce dua etti, ardından Bursa’da referandum sürecini başlattı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile birlikte ziyaret ettiği Emir Sultan Türbesi’nde önce dua etti, ardından Bursa’da referandum sürecini başlattı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı Başkanı Hüdayi Yazıcı ile birlikte Emir Sultan Hazretleri Türbesi’ni ziyaret etti. Duaların ardından referandum hakkında açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Türkiye’nin önündeki engellerin bir kısmı daha inşallah kalkmış olacak. Bugüne kadar olduğu gibi inşallah bugün de halkın kantarına çıkılmış oluyor. İnşallah Bursa için hayırlı bir süreç olması için evliyalar şehri Bursa’mızın simgelerinden Emir Sultan’da duamızı yaptık ve burada startımızı verdik” dedi.

“16 Nisan’ı bir milat olarak görüyoruz”
Başkan Altepe, gelişen, büyüyen, kalkınan Türkiye’nin hızla gelişmesine devam etmesini hedeflediklerini anlatarak, “Hedefimiz, istikrarı yakalayan ülkemizin bu istikrarını devam ettirmesi, dostlarımızın sevinmesi, düşmanlarımızın üzülmesi, Türkiye’nin lider ülke olma yolundaki engelleri aşması için son 13 -14 yılda alınan mesafenin artarak devam etmesi ve dünya mazlumlarının ümidi haline gelen Türkiye’nin hedeflerine ulaşması… Onun için de 16 Nisan’ı bir milat olarak görüyoruz. 16 Nisan ile birlikte güçlü bir Cumhurbaşkanlığı sistemiyle birlikte artık çok başlılık kalkacak ve Türkiye’miz, hızla kalkınarak yoluna devam edecek. İnşallah temennimiz bu. Onun için de çalışmaları elbirliğiyle sürdüreceğiz. Şimdiden partimiz, Bursa’mız ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun diyoruz” diye konuştu.

“Güçlü bir Türkiye için evet”
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de açıklamasında, “Dualar yaparak startı veriyoruz. İlçe başkanımız, teşkilatımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte 16 Nisan’a yönelik çalışmalarımızı buradan başlatıyoruz. Biz 16 Nisan referandumunu çocuklarımızın geleceği için, daha güçlü bir Türkiye için, bölgesinde ve dünyada güçlü bir Türkiye için 16 Nisan’da evet kararımızla ülkemizi geleceğe taşıyacak sistemi de beraberinde getireceğine inanan insanlardanız. Evet diyoruz, hayırlı uğurlu olsun” dedi.
AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı Başkanı Hüdayi Yazıcı da 17 Nisan sabahının daha aydınlık ve gelişmiş ufuklara ulaşan bir Türkiye için çalışmalarının sürdüğünü söyleyerek, “Emir Sultan Hazretlerinin huzurunda, milletin bütünlüğü için mücadele eden büyüklerimizin huzurunda Yıldırım bölgemizde çalışmalarımıza başlamamız son derece anlamlı. İnşallah çalışmalarımızı hayırlı bir şekilde sonlandırıp evetleri toplayacağız” ifadesini kullandı. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.