• BIST 10314.78
  • Altın 2453.016
  • Dolar 32.2206
  • Euro 34.7527
  • İzmir 27 °C

Ufuk Batum, BAUN’da Genç Girişimcilere Yol Gösterdi

Ufuk Batum, BAUN’da Genç Girişimcilere Yol Gösterdi
Balıkesir Üniversitesi Proje Koordinasyon Ofisinin düzenlediği etkinlikte, Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda “Girişimcilik ve Yenilikçi İş Fikirleri” konferansı verildi.

Balıkesir Üniversitesi Proje Koordinasyon Ofisinin düzenlediği etkinlikte, Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda “Girişimcilik ve Yenilikçi İş Fikirleri” konferansı verildi.

Ventures & Mentors League CEO’su Ufuk Batum’un konuşmacı olduğu konferansa, Balıkesir Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Sarıkaya, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Mehmet Narlı, Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu Prof. Dr. Feray Köçkar ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. 

Konferansın başında bir konuşma yapan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Türkiye’de ve tüm dünyada girişimciliğin önemine değinerek konuşmacı Ufuk Batum’un uzmanı olduğu konu hakkındaki bilgi birikiminin dinleyiciler için faydalı olacağını belirtti. 

Ufuk Batum da konuşmasına girişimciliğin bir yaşam şekli olduğunu ve süreklilik arz ettiğini belirterek başladı. Konuşmasının devamında tarihsel süreçte Türkiye’nin ekonomik değişimlerine değinen Batum, Türkiye’deki ekonomi ve girişimcilik algılarının da geliştiğini belirtti. Bu dönemde üretimin önemin azaldığını yenilikçi yaklaşımların, tasarım ve pazarlamanın ön plana çıktığını söyleyen Batum, yeni bir fikri olan ve girişimci olmak isteyenlerle iletişim adreslerini paylaşarak kendilerine her türlü desteği vereceğini sözlerine ekledi.

Konferansın sonunda öğrenci ve akademisyenlerden gelen soruları yanıtlayan Ufuk Batum’a Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir tarafından çiçek takdim edildi. Konuk Ufuk Batum ayrıca Rektör Özdemir’i makamında ziyaret ederek kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla teşekkürlerini sundu. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.