• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 20 °C

Alahıdır’da Dere Temizlik ve Bakım Onarım Çalışması

Alahıdır’da Dere Temizlik ve Bakım Onarım Çalışması
MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesine bağlı Alahıdır Mahallesi’nden geçen derede yağışlı havalarda bozulan

MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesine bağlı Alahıdır Mahallesi’nden geçen derede yağışlı havalarda bozulan dere yatağına dolgu çalışması ile 1 kilometrelik temizlik işine başladı. 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde dere taşkınlarını önlemek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Ahmetli ilçesine bağlı Alahıdır Mahallesi’nden geçen derede yağışlı havalarda bozulan dere yatağına dolgu çalışması işi gerçekleştiriliyor. MASKİ, yoğun yağışlarda malzeme biriken dere yatağında suyun akışının sağlıklı bir şekilde olması için de 1 kilometrelik dere temizlik çalışmasına başladı. MASKİ İlçe Şefi Erdem Özer çalışmayı yakından takip etti.  

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ https://www.facebook.com/serkanacarorg

“CENGİZ BAŞKANIMIZLA BİR DÖNEM DAHA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Alahıdır Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Yıldırım, “Aşırı yağışlarda deremizdeki toprak aşındığı için yol geçişinde sıkıntı yaşıyorduk.  Aynı zamanda bazı kısımlarda ise taşkından dolayı evlerimiz, bahçelerimiz ve arazilerimiz olumsuz etkileniyordu. MASKİ ekipleri sağ olsun yağmur suyunun komple götürdüğü dere yatağındaki toprağı dolgu çalışması ile gideriyor. Deremizin hem temizliği hem de bakım onarımı yapılıyor. Hizmetlerden çok memnunuz. Cengiz Başkanımızla bir dönem daha devam etmek istiyoruz. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürlüğü’ne ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, selamlarımızı iletiyoruz” dedi.   /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.