• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 23 °C

Aliağa'da Sonel Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi Hizmete Girdi

Aliağa'da Sonel Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi Hizmete Girdi
Aliağa, yeni bir fizyoterapi merkezine daha kavuştu. Fizyoterapist Güney Soner'in sahibi olduğu Sonel Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi, Kültür Mahallesi 234. Sokak No: 4/2 adresinde düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Aliağa, yeni bir fizyoterapi merkezine daha kavuştu. Fizyoterapist Güney Soner'in sahibi olduğu Sonel Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi, Kültür Mahallesi 234. Sokak No: 4/2 adresinde düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği Sonel Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi'nin açılışını Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Güney Soner birlikte yaptılar.

Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, genç girişimciler tarafından farklı sektörlerde hizmet üretmek üzere açılan işletmelerden son derece memnun olduğunu ifade ederek, iş yerinin ilçeye ve iş yeri sahibine hayırlı olmasını diledi ve bereketli kazançlar getirmesini temenni etti.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ise, daha önce emniyetin başarılı bir görevinin ardından meslekten ayrılan ve asıl mesleğini icra etmek için sağlık sektörüne adım atan Güney Soner'in bu sektörde başarılı olacağına tam inancını belirterek, hayırlı olmasını ve bereketli kazançlar getirmesini diledi.

Güney Soner tarafından açılışa gelen konuklara iş yerleri ile ilgili bilgiler verilerek konuklara ikramlarda bulunuldu. Sonel Fizyoterapi; manuel terapi, kiropraktik, bel fıtığı, bel ağrısı, bel düzleşmesi, boyun fıtığı, boyun ağrısı, boyun düzleşmesi, sırt ağrıları, kulunç ağrıları, kireçleme, kanal daralması, tenisçi dirseği, fibromiyalji, kifoz (kamburluk) konularında hizmet vereceği öğrenildi.

Açılış törenine Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Konak İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Başkanı Adem Şimşek, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.