• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 20 °C

Belediye Kursiyerlerinin Üniversite Başarısı

Belediye Kursiyerlerinin Üniversite Başarısı
Çiğli Belediyesi sanat kurslarına katılan kursiyerlerden üçü girdikleri güzel sanatlar yetenek sınavlarını başarıyla kazandılar.

BELEDİYE KURSİYERLERİNİN ÜNİVERSİTE BAŞARISI

Çiğli Belediyesi sanat kurslarına katılan kursiyerlerden üçü girdikleri güzel sanatlar yetenek sınavlarını başarıyla kazandılar.  Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, başarılı kursiyerleri tebrik ederek başarı belgesi verdi.

Çiğli Belediyesinin güzel sanatlar kurslarını tamamlayan üç kursiyer girdikleri yetenek sınavlarından başarı ile çıktılar. Kursiyerden iki çocuk annesi Demet Aksu 2 bin kişinin katıldığı Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam tasarımı bölümü sınavını birincilikle kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Yine kursiyerlerden Ayşe Elif Duyu ise aynı fakültenin Geleneksel Türk El Sanatları Halı, Kilim ve eski Kumaş Desenleri bölümünü kazandı. Belediye kursiyerlerinden Ece Bakır da girdiği Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim – İş öğretmenliği sınasını başarıyla kazandı. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan sınavları kazanan kursiyerleri eğitmenleri Martıgül Kalkan ile birlikte tebrik etti.

Kursiyerlere başarı belgesi takdim eden Başkan Hasan Arslan, çok daha fazla sayıda başarılı gencin yetişmesini amaçladıklarını söyledi. Sanat ve el beceri kurslarının kış dönemi kayıtlarının başladığını ve Ekim ayında derslerin başlayacağını ifade eden Başkan Arslan, verilen kaliteli eğitim sayesinde gençlerin başarıyla sınavları kazandıklarına dikkat çekti. Başkan Arslan, “Biz Çiğli’de güzel işler yapıyoruz. Sanata önem veriyoruz. Çeşitli branşlarda açtığımız sanat kurslarına yüzlerce kursiyer katılıyor. Bazıları üniversitelerin yetenek sınavlarına girerek başarılar elde ediyorlar. Onların bu başarıları bizleri hem motive ediyor hem de mutlu oluyoruz” diye konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.