• BIST 10039.64
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 25 °C

Freestyle Football Türkiye Şampiyonası Final Heyecanı

Freestyle Football Türkiye Şampiyonası Final Heyecanı
İzmir’de gerçekleştirdiği farklı ve yenilikçi etkinlikler ile adından söz ettiren Agora Alışveriş Merkezi, 11 Aralık Pazar günü heyecan verici ve dinamik bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

FREESTYLE FOOTBALL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNAL HEYECANI

İzmir’de gerçekleştirdiği farklı ve yenilikçi etkinlikler ile adından söz ettiren Agora Alışveriş Merkezi, 11 Aralık Pazar günü heyecan verici ve dinamik bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Dünya Freestyle Futbol Federasyonu tarafından “Resmi Ulusal Turnuva” olarak tanınan ve uluslararası yıldızların jüri üyesi olarak katılacağı Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası, 11 Aralık Pazar günü Ege’nin incisi İzmir’de gerçekleştirilecek. Ev sahipliğini ve ana sponsorluğunu Agora Alışveriş Merkezi’nin üstlendiği organizasyon 11 Aralık 2016 Pazar günü Türkiye’nin en yetenekli 16 freestyle futbolcusunun gösterilerine sahne olacak ve izleyicilere görsel bir şölen sunacak.

TÜRKİYE’NİN EN YETENEKLİ FREESTYLE FUTBOL USTASI’NIN SHOW’LARI AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE!

Dünya Freestyle Futbol Federasyonu tarafından ülkemizde gerçekleştirilecek olan Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası; futbol ile müziğin birleşmesiyle, halkın yoğun ilgisi altında bir görsel şölen sunacaktır.

Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası, Türkiye’deki en yetenekli 16 freestyle futbol ustasının katılımıyla Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecektir. Dünyaca ünlü Freestyle Futbolcularının da konuk olacağı şampiyona da 2015 Avrupa Freestyle Şampiyonu Tobias Becks, 4 defa Dünya Kadınlar Freestyle Şampiyonu olan Kitti Szasz ve Türkiye’nin ilk Freestyle Futbolcusu internet fenomeni Murat Barutçu jüri koltuğunda yer alacak. Jüri koltuğunda yer alan ünlü isimlerin yanı sıra Freestyle Football Federasyon Yetkilisi Daniel Wood da organizasyona katılım gösterecek.

Freestyle Futbol Federasyonu kurallarına göre seçilecek olan 16 sporcunun her biri organizasyonda 3 dakika boyunca hünerlerini sergileyecek ve birincilik mücadelesi verecektir. Şampiyon olan sporcumuz ise 2017’de bir etabına ülkemizin de ev sahipliği yapması planlanan Freestyle Avrupa Şampiyonası’nda yer alma hakkı elde edecektir.

FREESTYLE FOOTBALL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI LANSMANI AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE BASIN TOPLANTISI İLE YAPILDI!

Eylül ayında Freestyle Football Türkiye’nin resmi internet sitesi olan freestyleturkiye.com üzerinden kayıtların alınmaya başlandığı şampiyonada kayıt işlemi 21 Kasım tarihine kadar devam etti. Finallere kalacak sporcuların federasyon tarafından belirleneceği organizasyonda şampiyon olan sporcu ise gelecek sezon ülkemizi Avrupa Şampiyonası’nda temsil etme fırsatı yakalayacak. 2015 Avrupa Freestyle Şampiyonu Tobias Becs ve 4 kere Dünya Kadınlar Freestyle Şampiyonu olan Kitti Szasz ve Freestyle Futbol Uzmanı Murat Barutçu’nun jüri üyesi olarak yer alacağı şampiyonada, katılımcılar arasından seçilecek olan 16 kişi 11 Aralık Pazar günü Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek olan Freestyle Football Türkiye Şampiyonası’nda kıyasıya yarışacaklar. Bu heyecan verici etkinliğin lansmanı kayıtların bitiminin ardından 22 Kasım Salı günü Agora Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen bir basın toplantısı ile yapıldı. Basın toplantısına; Agora Alışveriş Merkezi Pazarlama Müdürü Müge üstünoğlu, Sporlab Ajans Başkanı Tolga Şenel,
2012 Redbull Türkiye Şampiyonu Erkan Yetim ve ikincisi Burak Khan ve Freestyler Okan Toğrul katılım göstererek organizasyon lansmanı yapıldı.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Freestyle Football Türkiye Şampiyonası’na Ana Sponsor ve Organizasyon Ev Sahibi olduklarını belirterek, gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı saylayacak böyle kapsamlı bir etkinlikte yer almaktan mutluluk duyduklarını vurguladı. Noyan, 11 Aralık Pazar günü gerçekleşecek olan bu heyecanlı organizasyona katılım gösteren tüm sporculara başarılar diledi./ EGE BASIN GRUBU

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.